MSI G274QPF-QD model monitör kullanıyordum 1.5 yıldır, panel arıza verdi ve iade edildi ücretim. Sistemim 2K için uygun.
Kullanım: İş, oyun(MMORPG, MOBA, hikayeli oyunlar ve çok az FPS), dizi- film.
Not: Günde 14-15 saat civarında PC devamlı açık kalıyor bu yüzden OLED önermediler yanma ihtimali olduğundan dolayı, çok uzun süreler kullanıyorum bilgisayarı.
MSI G274QPF-QD model monitör kullanıyordum 1.5 yıldır, panel arıza verdi ve iade edildi ücretim. Sistemim 2K için uygun.
Kullanım: İş, oyun(MMORPG, MOBA, hikayeli oyunlar ve çok az FPS), dizi- film.
Not: Günde 14-15 saat civarında PC devamlı açık kalıyor bu yüzden OLED önermediler yanma ihtimali olduğundan dolayı, çok uzun süreler kullanıyorum bilgisayarı.
Diğer forumda da demiştim yine söylüyorum korumalar var ama, 14-15 saat aşırı fazla. Bir de ekranı sabit bir şekilde açık bırakırsanız daha da kötü. 8-9 saatten fazla kullanılacaksa OLED önermem. Zaten ofis işleri vb şeyler için önerilen bir panel tipi değil. Statik görüntüye uzun süre maruz kaldığında yanmaya meyilli. 14-15 saat kullanılan bir OLED için koruma var, uzun süre sorun olmaz demem mümkün değil. En azından şu an için bunu söyleyemem. O kadar dayanıklı olduklarını düşünmüyorum.