V vladseras Megapat Katılım 2 Mart 2016 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #11 SnickerSnatcher dedi: Sıkıntı yok ya, rtings'in review'inden icc profile indir ve srgb clamp modunu aç mis gibi kullanırsın. icc profile olması güzel avantaj. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim tekrardan ilettiğiniz gibi deneyeceğim fakat daha önceden pek bilgim olmadığı için. Daha detaylı anlatırsanız çok iyi olur.
SnickerSnatcher dedi: Sıkıntı yok ya, rtings'in review'inden icc profile indir ve srgb clamp modunu aç mis gibi kullanırsın. icc profile olması güzel avantaj. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim tekrardan ilettiğiniz gibi deneyeceğim fakat daha önceden pek bilgim olmadığı için. Daha detaylı anlatırsanız çok iyi olur.
SnickerSnatcher Picopat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 308 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #12 vladseras dedi: Teşekkür ederim tekrardan ilettiğiniz gibi deneyeceğim fakat daha önceden pek bilgim olmadığı için. Daha detaylı anlatırsanız çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Monitors unboxed kesin icc profile paylaşmıştır diye düşündüm ama paylaşmamış. ICC profile yokmuş, pardon.
vladseras dedi: Teşekkür ederim tekrardan ilettiğiniz gibi deneyeceğim fakat daha önceden pek bilgim olmadığı için. Daha detaylı anlatırsanız çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Monitors unboxed kesin icc profile paylaşmıştır diye düşündüm ama paylaşmamış. ICC profile yokmuş, pardon.
V vladseras Megapat Katılım 2 Mart 2016 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #13 SnickerSnatcher dedi: Monitors unboxed kesin icc profile paylaşmıştır diye düşündüm ama paylaşmamış. ICC profile yokmuş, pardon. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, bilgilendirmeniz için teşekkür ederim
SnickerSnatcher dedi: Monitors unboxed kesin icc profile paylaşmıştır diye düşündüm ama paylaşmamış. ICC profile yokmuş, pardon. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, bilgilendirmeniz için teşekkür ederim