2K monitör almak için efsane cuma zamanını beklemek gerekiyor mu?

Ali.07

Hectopat
Daha fazla  
2K monitör almak istiyorum bütçem sınırlı efsane cuma (Black Friday) bekleyecek kadar güzel indirim olur mu sizce?

Şahsi fikrim şu şekilde, ülkemizde ürünleri Black Friday günü diye indirime sokuyor gibi gösteriyorlar ama durum bence böyle değil. İndirim yaptıkları her zaman normal fiyatı oluyor ve sanki çok büyük bir indirim yapmışlar gibi indirilen fiyatı da çok gösteriyorlar o yüzden ben artık bu tür günlere hiç güvenmiyorum (ülkemizde).

A 101 ve BİM'e habire televizyon filan geliyor fiyatları da uygun, monitör denk gelirse oradan alabilirsin. Efsane Cuma'da adamakıllı indirim olmuyor.

Fiyat olarak diğerlerine göre daha güzel evet.

Ekran kartınız yüksekse 4K almanızı öneririm. Monitör çok sık değişen bir ürün değil. 2K 3-5 sene evet çok iş görür. Çok uzun vadede iş göremez. O zamana kadar 8K monitör gelecektir.

Ekran kartınız yüksekse 4K almanızı öneririm. Monitör çok sık değişen bir ürün değil. 2K 3-5 sene evet çok iş görür. Çok uzun vadede iş göremez. O zamana kadar 8K monitör gelecektir.
Hocam 3070 var 10 sene değişmeyi düşünmüyorum 2k gücüm anca yetti 4k çok Zor

A 101 ve BİM'e habire televizyon filan geliyor fiyatları da uygun, monitör denk gelirse oradan alabilirsin. Efsane Cuma'da adamakıllı indirim olmuyor.
Hocam istediğimiz ürünler gelmiyor genelde bütçe dostu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…