2K monitör GTX 1060 ekran kartını çok fazla yorar mı?

Joseph_75

Hectopat
Yer
Kocaeli
i7 7.nesil işlemci GTX 1060 6 GB 2K monitör aldım ekran kartım gayet güzel Prime dönemleri 50 dereceyi geçmiyor 2K monitör çok fazla yorar mı?

i7 7.nesil işlemci GTX 1060 6 GB 2K monitör aldım ekran kartım gayet güzel Prime dönemleri 50 dereceyi geçmiyor 2K monitör çok fazla yorar mı?

Eğer oyun oynarsan 2K çözünürlükle kart başa çıkamaz fakat günlük kullanımda 2K'da kullanabilirsin çok fazla yorulmaz.

Fazla gelebilir.

Eğer oyun oynarsan 2K çözünürlükle kart başa çıkamaz fakat günlük kullanımda 2K'da kullanabilirsin çok fazla yorulmaz.

Televizyonda mesela FIFA 23 oynuyoruz 4 k 30 FPS, 2K 60 FPS alıyorum 2K 60 FPS oynasam ekran kartım ömrü kısalırmı yani. Uzun zamanda performans kaybı yaşar mıyım?

Televizyonda mesela FIFA 23 oynuyoruz 4 k 30 FPS, 2K 60 FPS alıyorum 2K 60 FPS oynasam ekran kartım ömrü kısalırmı yani.

Isı değerlerini kontrol et fazla değilse ekran kartının ömrü kısalmaz. Zaten yüksek ısıda öyle ömür kısalması da fazla yaşanmaz.

Hocam 2k ile oyun oynayamazsınız çok yorar, YouTube‘dan test videolarına bakın, 2k ile düşük fps veriyor kart. Ama günlük kullanımda çok ısınmadıkça sorun çıkarmaz.

Televizyonda mesela FIFA 23 oynuyoruz 4 k 30 FPS, 2K 60 FPS alıyorum 2K 60 FPS oynasam ekran kartım ömrü kısalırmı yani. Uzun zamanda performans kaybı yaşar mıyım?
Hocam kart 2k‘da 60 fps vermeyecektir zaten çoğu yeni nesil oyunda. YouTube’dan test videolarına bakın.

Her oyunda 2K açacak kafada değilim zaten FIFA da 2 k sabit 60 alıyorum extra ETS oynuyorum 2K ETS oynuyorum ekran kartı sıcaklığı 50'yi geçmiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…