2K monitör için F/P ekran kartı önerisi

Bütçe
23000

cre0n

Hectopat
Merhaba. Aldığım 2K Samsung Odyssey OLED G6 monitör için NVIDIA ekran kartı yükseltmesi aramaktayım. Halihazırda 3060 Ti ekran kartı, Ryzen 5 5600X işlemci bulunmakta. Bütçe en fazla 23 bin TL bandında. 4070 düşünmekteyim fakat sizlerin de görüşünü merak ediyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

Bende geçen bilgisayar topladım iyi bir kart aldım 2K da işini göreceğini düşünüyorum testlerine YouTube'dan bakabilirsin. Ayrca bu kart 4070'den daha güçlü 4070 Super'inde önünde diye biliyorum. Gigabyte rx7800xt

Cevabın için teşekkürler. Ekran kartında NVIDIA tercih ediyorum.

NVIDIA tarafında 4070 Super altı tavsiye etmiyorum, 2K çözünürlük icin 7900 GRE hem belleği hem de kas gücü olarak F/P oranı superden de daha iyi, uzun süre götürecektir.

Cevabın için teşekkürler. Biraz araştırdıktan sonra 4070 Super için olumlu yorumlar gördüm. NVIDIA tercihim elbette kafamdaki soru işlemci ile darboğaz olur mu?

Oncelıkle monıtorun cok guzel hayırlı olsun hocam. 4070 super senın aradıgın ekran kartı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…