Merhaba,
Elimde mevcut 27" Dell IPS 2K monitörüm var. Ek olarak bir monitör arayışı içindeyim. Twitch ve diğer işler için kullanacağım. Aşağıdakilerden birisini tercih etmek istiyorum. Hangisi daha uygun olur? Samsung'un pivot olması biraz beni çekiyor ama panel ve kontrast olarak pek iyi olmadığını okudum.
www.itopya.com
www.gaming.gen.tr
Tavsiyesi olan var mı?
Elimde mevcut 27" Dell IPS 2K monitörüm var. Ek olarak bir monitör arayışı içindeyim. Twitch ve diğer işler için kullanacağım. Aşağıdakilerden birisini tercih etmek istiyorum. Hangisi daha uygun olur? Samsung'un pivot olması biraz beni çekiyor ama panel ve kontrast olarak pek iyi olmadığını okudum.

ASUS 27" VG278QF 165Hz 0.5ms DVI-D HDMI DP TN FHD FreeSync/Adaptive Sync Gaming Monitör | ITOPYA
ASUS 27" VG278QF 165Hz 0.5ms DVI-D HDMI DP TN FHD FreeSync/Adaptive Sync Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile VG278QF ITOPYA'da

ASUS Tuf Gaming VG277Q1A 27 inç 165Hz 1ms Full HD FreeSync Premium VA Gaming Monitör
Kampanya Detayları: Kampanya hakkında ayrıntılı bilgi almak için https://www.asus.com/tr/content/asus-offers-adobe-creative-cloud/ adresini ziyaret edebilirsiniz. TUF Gaming VG277Q1A…

Tavsiyesi olan var mı?
Son düzenleme: