merturhan Kilopat Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Engineer 6 Ocak 2023 #11 Hocam M1 Macbook Air 8GB kullanıcısıyım ve Huawei MateView GT27 2K 165Hz monitörde bu kabloyu kullanıyorum 2K 165 Hz alıyorum, tavsiye ederim.
Hocam M1 Macbook Air 8GB kullanıcısıyım ve Huawei MateView GT27 2K 165Hz monitörde bu kabloyu kullanıyorum 2K 165 Hz alıyorum, tavsiye ederim.
J Jr.heisenberg Hectopat Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #12 merturhan dedi: Hocam M1 Macbook Air 8GB kullanıcısıyım ve Huawei MateView GT27 2K 165Hz monitörde bu kabloyu kullanıyorum 2K 165 Hz alıyorum, tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam tavsiyeniz için teşekkür ederim. Önceki cevabımda da belirttiğimiz gibi monitör ve şarj dışında telefon gibi başka cihazlarıda bağladığım için maalesef benim için kullanışlı olmayacak. Keşke bir tane daha type-c yuvası olsaydı pclerimizin
merturhan dedi: Hocam M1 Macbook Air 8GB kullanıcısıyım ve Huawei MateView GT27 2K 165Hz monitörde bu kabloyu kullanıyorum 2K 165 Hz alıyorum, tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam tavsiyeniz için teşekkür ederim. Önceki cevabımda da belirttiğimiz gibi monitör ve şarj dışında telefon gibi başka cihazlarıda bağladığım için maalesef benim için kullanışlı olmayacak. Keşke bir tane daha type-c yuvası olsaydı pclerimizin