2K monitör önerisi

Renk gamutu iyi g6'nın. Ayrıca quantum dot var. Bu renkleri daha doygun göstermesini sağlıyor. Renk doğruluğu üniteden üniteye göre değişsede incelemelere bakacak olursak ortalamanın üstünde bir renk doğruluğu olduğunu görürüz. Yüksek ihtimal kalibre edilmiş yani. Soluk renkler göreceğini düşünmüyorum. G5'e göre çok iyi bir yükseltme.

Va alınmaz diyen ezberci tayfa görmesin.
Valla açıkçası TN, VA ve İPS her üç tip monitörü de kullanma imkanım oldu. Ben şahsen VA ve İPS ikisini de seviyorum, ancak Curved monitör sevdiğim için VA tercih ediyorum. Daha çok CS2, Fifa oynamama rağmen Ghosting olayı beni rahatsız etmiyor, gerçi bendeki monitör kalitesiz bir VA değil, renk doygunluğu vs de bendeki %100 sRGB renk gamutlu İPS'le de aynı. Bazi yüksek çözünürlüklü video ve resimlerle karşılaştırma yaptım ve bana fark var gibi gelmedi. Ama renkleri güzel olmayan monitör olsaydi belki ben de VA iyi değildir diyebilirdim. Bahsettiğim kişide MSI Curved monitör kullanıyordu şimdi modeli aklimda değil, bende de Dell var, ikisini de bilen biri olarak bayağı övdü G6'yı. Hatta ben de dün aldım G6'yi, bakalım gelsin bi karşılaştırma yapıp yorumlarımı yazarım buraya ben de.

Siz kaç inc aldiniz? bugun elime ulasti tv ozellikleri hosuma gittigi icin 32 ile degismek istiyorum suan ama görüntü kalitesi vs nasil olur onda acaba? @bluerr

Siz kaç inc aldiniz? bugun elime ulasti tv ozellikleri hosuma gittigi icin 32 ile degismek istiyorum suan ama görüntü kalitesi vs nasil olur onda acaba? @bluerr
32 inç bir tık daha iyi görüntü kalitesi sunuyor. Kontrast vs bir tık daha iyi yani. Yalnız piksel azalacağı için görüntü kalitesi düşecek.

32 inç bir tık daha iyi görüntü kalitesi sunuyor. Kontrast vs bir tık daha iyi yani. Yalnız piksel azalacağı için görüntü kalitesi düşecek.
Sizce geçilir mi 32ye hocam 2kda?

Ben 27 aldım. Bu çözünürlüğün tadı 27 inçten ötesinde cikmaz diye düşünüyorum açıkçası, bir de genelde CS2 oynadığım için 27'den ötesi zor olur düşüncesindeyim. Öteki oyunları da gerçi mouse fareyle oynuyorum hep, o kadar yakından bakmak zor olabilir. Bir tek FIFA ve film için 32 düşündüm ama onun da oranı yüzde 5'i geçmeyeceği için ve daha yoğun pikselden vasgecmeye degmeyecegi için 27 aldım.

Hocam bende şöyle düşündüm bu cihazin medya özellikleri cok iyi bu yüzden 32 inc monitorde fifa oynamasi video film izlemesi cok zevkli olur rekabetci oyunda da ekran küçültme ozelliginden yararlanılabilir eger sansim olursa degistirmeye calisacagim.

LS27BG652EUXUF - monitörün eksileri olarak düşündüğüm bir kaç özellik var
G-sync yok - 2K - VA panel olması gibi bunların dışında input lag hakkında bir bilgiye ulaşamadım . tabi bu benim fikrim 2k yeterli olan için bu bir eksi değildir .
input lag hakkında bilgisi olan varmı ?
birde öğrenci indiriminden sonra hoşgeldin indirimi var %5sadece uygulama üzerinden diyor acaba ikisi birden uygulanabilir mi ?

2si birden uygulanmıyor

G-Sync uyumlu monitörler kadar verimli olmasa da G-Sync özelliğini kullanabiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…