2K monitör önerisi

Goekk

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle kullanım amacımdan bahsedeyim: Genel anlamda yazılım işleri, web tasarım, grafik tasarım işleri yapmaktayım, şirketin rutin işlemlerinin (sipariş girişi, satınalma ve muhasebe işlemleri) takibi de web tabanlı bir yazılımla sağlanıyor. Arada bir de film izlemekteyim. İhtiyacım olan ekran boyutu 27”; çözünürlük de 2560x1440 olmalı en az; ve olmazsa olmaz: Ergonomi. Son olarak çerçevesiz bir monitör istiyorum.

ViewSonic VG2755-2K 27'' Üstün Ergonomik Tasarımlı İş Monitörü

27" CH850 Serisi Monitör | LS27H850QFMXUF | Samsung TR

Bu iki monitör arasında kaldım. VG2755-2K şu andaki fiyatı yak. 3200 TL civarında, S27H850’nin ki ise 2400 TL civarında. Tasarım olarak gözüm VG2755-2K'da ama fiyat performansı da düşünürsek H850'de işimi görecek; neden 1000 TL'ye yakın fazladan ödeme yapayım ki?

Kararımı kolaylaştırmak adına düşüncelerinizi iletirseniz sevinirim? Veya bu iki monitör dışında F/P ve ergonomiyi göz önünde bulundurarak başka monitör tavsiyeniz olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aralarında özellik olarak çok fark yok. Ofis ve iş amaçlı kullanacağın için, Samsung daha mantıkı geliyor. Samsung'un monitörleri genel olarak ofis tarzı oluyor. Aradaki 1.000 TL fiyat farkına değecek bir şey göremedim. Sadece ViewSonic monitör konusunda biraz daha kaliteli.

Öncelikle teşekkürler. Radarıma aşağıdaki monitör de girdi:

Ancak çerçeve kalınlığı fazla ve masada oldukça fazla yer kaplamak zorunda ayaklık tasarımı nedeniyle.

Bu üç monitörden birisini alacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…