2K Monitör seçimi

Burkitovski

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 3060 Ti'lı sistem topladım ve bir monitör almak istiyorum. 1440p ilk bir monitör düşünüyorum Curved ekranlar hoşuma gittiği için iki adet bulabildim. Bu 1440'lık monitörü zaman zaman 1080 de kullansam herhangi bir sorun yaşar mıyım?

Bulabildiğim düşük bütçeli 2K 2 monitör şunlar;

Bu iki monitörden hangisini seçmeliyim ya da seçmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba 3060 Ti'lı sistem topladım ve bir monitör almak istiyorum. 1440p ilk bir monitör düşünüyorum Curved ekranlar hoşuma gittiği için iki adet bulabildim. Bu 1440'lık monitörü zaman zaman 1080 de kullansam herhangi bir sorun yaşar mıyım?

Hocam alabiliyorsanız IPS panel bir monitör bakın derim.

Hocam bütçe olarak en fazla kaç TL'ye kadar çıkabilirsiniz acaba? Ayrıca Curved monitor almanızı önermem.

Hocam5-6k civarı bir bütçe çıkarabilirim.
2k olması gerek video film izlerken gerek de oyunlarda iyi olur diye düşünüyorum.
Ayrıca curved monitörler çok hoşuma gidiyor ne gibi bir eksisi olur ki bana ?
1440 lık monitörde 1080çözünürlülükte oyun oynasam dezavantajı olur mu ?

Hocam5-6k civarı bir bütçe çıkarabilirim.
2K olması gerek video film izlerken gerek de oyunlarda iyi olur diye düşünüyorum.
Ayrıca Curved monitörler çok hoşuma gidiyor ne gibi bir eksisi olur ki bana?
1440'lık monitörde 1080ÇÖZÜnürlülükte oyun oynasam dezavantajı olur mu?

Hocam eğer monitör çok fazla büyük değilse Curved ile gözünüz yorulabilir. Ayrıca evet, 1440p bir monitörü 1080p kullanırsanız sorun yaşayabilirsiniz. Direk 1080p almanız daha iyi olacaktır. 2. el düşünür müsünüz?

Hayır ikinci el tercih etmeyi düşünmem
Ne gibi sorunlar yaşarım ?
27 inch curved monitör uygun olmaz mıydı ?
VA ve IPS arasında çok ciddi farklar var mıdır ?

Hayır ikinci el tercih etmeyi düşünmem
Ne gibi sorunlar yaşarım?
27 inch Curved monitör uygun olmaz mıydı?
VA ve IPS arasında çok ciddi farklar var mıdır?

Görüntü berbat olabilir. Gözünüz yorulur sadece, ondan başka bir sorun olacağını düşünmüyorum. Ayrıca VA panelde yüksek ihtimalle Ghosting vb. sorunlar yaşayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı