2K monitör tavsiyesi

korkutali

Centipat
Daha fazla  
Amazon'da güzel indirimler var 4070 Ti ekran kartına sahibim monitötüm 1080p 1440P'ye geçmek istiyorum. HDR 10 IPS panel monitör tavsiyelerine açığım teşekkürler.

10 bine kadar çıkabilirim.

Bende bunu inceliyordum şuan buna bir yükseldim çok beğendim teşekkürler.
Bir tasarımcı olarak gayet memnun kaldım gerçekten. Daha pahalı modellerden alsamıydım diye sorguladım kendimi başta ama şimdi elim ayağım oldu. Duvara monteleyince daha güzel oldu.

50.jpg

Dün satın aldım gelmesini beklıyorum fiyatının yeni giriş yaptıgı için uygun oldugunu dusunuyorum stoklar azaldıkça fiyatı bence çok yükselecek, normal zamanlarda 2K 240Hz boyle bir monitor bulmak pek kolay olmuyor,hele ki bu fiyata.
Çok güzel monitör gerçekten takibe aldım teşekkürler.

Bir tasarımcı olarak gayet memnun kaldım gerçekten. Daha pahalı modellerden alsa mıydım diye sorguladım kendimi başta ama şimdi elim ayağım oldu. Duvara monteleyince daha güzel oldu.

Eki Görüntüle 1975584

Galiba bunu alacağım ya bende çok beğendim.
Konudan bağımsız çok güzel ortamınız var mesleğinizi yansıtıyor.

Dell G2724D Monitör Dell değerlendirilebilir.
2K/240Hz MSI'da alınabilir. Yeni aramıza katıldı. Aynı familyanın qd modeli ve Qd'siz modelleri mevcut. 240Hz değiller sadece.

Bana 144 yetiyor rekabetçi oyun oynamıyorum Single takılıyorum benim için en önemli unsur renkler ve görüntü kalitesi.
Tavsiyenizi dikkate alacağım teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı