en iyisi bu olabilir ya fiyatıda uygun sayılır
Bu monitörü kullanıyorum ve her şeyinden çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim.
10 bine kadar çıkabilirim.Butcen nedir?
Bende bunu inceliyordum şuan buna bir yükseldim çok beğendim teşekkürler.
Bu monitörü kullanıyorum ve her şeyinden çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim.
Bir tasarımcı olarak gayet memnun kaldım gerçekten. Daha pahalı modellerden alsamıydım diye sorguladım kendimi başta ama şimdi elim ayağım oldu. Duvara monteleyince daha güzel oldu.10 bine kadar çıkabilirim.
Bende bunu inceliyordum şuan buna bir yükseldim çok beğendim teşekkürler.
Çok güzel monitör gerçekten takibe aldım teşekkürler.Dün satın aldım gelmesini beklıyorum fiyatının yeni giriş yaptıgı için uygun oldugunu dusunuyorum stoklar azaldıkça fiyatı bence çok yükselecek, normal zamanlarda 2K 240Hz boyle bir monitor bulmak pek kolay olmuyor,hele ki bu fiyata.
Bir tasarımcı olarak gayet memnun kaldım gerçekten. Daha pahalı modellerden alsa mıydım diye sorguladım kendimi başta ama şimdi elim ayağım oldu. Duvara monteleyince daha güzel oldu.
Eki Görüntüle 1975584
Dell G2724D Monitör Dell değerlendirilebilir.
2K/240Hz MSI'da alınabilir. Yeni aramıza katıldı. Aynı familyanın qd modeli ve Qd'siz modelleri mevcut. 240Hz değiller sadece.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.