Malum OLED'ler çok pahalı, o yüzden renk gamutu olarak OLED'e en yakın gerçekçi renkleri veren mümkünse 160Hz üstü 2K 27 inch monitör tavsiyelerinizi alırım. (Hikayeli ve fps oyunlarını çok oynuyorum. ikisinde de tatmin edebilsin.)
Malum OLED'ler çok pahalı, o yüzden renk gamutu olarak OLED'e en yakın gerçekçi renkleri veren mümkünse 160Hz üstü 2K 27 inch monitör tavsiyelerinizi alırım. (hikayeli ve FPS oyunlarını çok oynuyorum. İkisinde de tatmin edebilsin.)
Malum OLED'ler çok pahalı, o yüzden renk gamutu olarak OLED'e en yakın gerçekçi renkleri veren mümkünse 160Hz üstü 2K 27 inch monitör tavsiyelerinizi alırım. (Hikayeli ve fps oyunlarını çok oynuyorum. ikisinde de tatmin edebilsin.)
en fazla 15-16 bin civarı.Bütçen nedir hocam.
Bütçen nedir hocam.
G65B düşünmüyorum hocam. forumda çok fazla ghosting olduğunu söylüyorlar.Samsung Odyssey G65B (bunu önerdiler bana da bugün geliyor Amazon üzerinden aldım)
En fazla 15-16 bin civarı.
G65B düşünmüyorum hocam. Forumda çok fazla ghosting olduğunu söylüyorlar.
Artı olarak Curved istemiyorum düz ekran istiyorum.
en fazla 15-16 bin civarı.
G65B düşünmüyorum hocam. forumda çok fazla ghosting olduğunu söylüyorlar.
hocam videoda var bakabilirsiniz. Standart modda bir tık var ama rahatsız etmez sanırım. 09:35 saniyede.
Hocam belirttim curved istemiyorum.Ghosting sorunu yok monitorun. Tepki suresi olarak butcedeki IPS monitorlerden cok daha iyi.
Rehber: Samsung G65B tercih edilir mi?
Renk gamutu. %68 rec 2020, %93.47 DCI-P3 coverage, %85 Adobe RGB coverage ve %100 sRGB coverage. Tahminimce sRGB volume değeri de %140 civarıdır. Güzel bir renk doygunluğu elde edebileceğiniz değerlere sahip 4 farklı renk uzayında da...www.technopat.net
En fazla 15-16 bin civarı.
G65B düşünmüyorum hocam. Forumda çok fazla ghosting olduğunu söylüyorlar.
Artı olarak Curved istemiyorum düz ekran istiyorum.
Çift monitör yapıyorum diğer monitörüm düz ekran, ana monitör curved olunca hoş görünmüyor.Düşünüyorum diye okudum hocam kusura bakmayınbende ilk defa Curved kullandım hoş duruyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.