abraham21 Picopat Katılım 19 Ağustos 2025 Mesajlar 131 Çözümler 1 20 Ağustos 2025 #21 ONURRRS dedi: Çok kararsızım arkadaşlar nasıl yapmalıyım bilmiyorum Genişletmek için tıkla... İleriye dönük olmak gerekirse hz yüksek olması lazım 2 k da olması lazım ama bütçe kısıtlıyo durumu 180 hz 2 k seçebilirsin ama hiç biligsyar değistirmem bu saatden sonra diyosan 280 hz attiğım monitör iyidir
ONURRRS dedi: Çok kararsızım arkadaşlar nasıl yapmalıyım bilmiyorum Genişletmek için tıkla... İleriye dönük olmak gerekirse hz yüksek olması lazım 2 k da olması lazım ama bütçe kısıtlıyo durumu 180 hz 2 k seçebilirsin ama hiç biligsyar değistirmem bu saatden sonra diyosan 280 hz attiğım monitör iyidir
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.116 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #22 ONURRRS dedi: Dostum dediğin monitöre detaylı bakıyorum Genişletmek için tıkla... Sorun varsa sorabilirsin. Film ve dizi izliyorsan yine görüntü kalitesi için attığım monitörü alabilirsin.
ONURRRS dedi: Dostum dediğin monitöre detaylı bakıyorum Genişletmek için tıkla... Sorun varsa sorabilirsin. Film ve dizi izliyorsan yine görüntü kalitesi için attığım monitörü alabilirsin.
ONURRRS Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 214 20 Ağustos 2025 #23 YüzbaşıJohnPrice dedi: Sorun varsa sorabilirsin. Film ve dizi izliyorsan yine görüntü kalitesi için attığım monitörü alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Benim asıl sorum şu laptop kullanıyorum 4070 ekran kartı var 2K da ısınma yapar mı? Zorlar mı? Onu bilsem daha kesin cevaplar verebileceğim. YüzbaşıJohnPrice dedi: Sorun varsa sorabilirsin. Film ve dizi izliyorsan yine görüntü kalitesi için attığım monitörü alabilirsin. Genişletmek için tıkla... AOC Q27G4XF 27" 180 Hz 0,5ms FreeSync 2K HDR400 Fast IPS Yükseklik Ayarlı Pivot Oyuncu Monitörü - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bir arkadaş bunu önermişti ama fiyatı beni aşıyor
YüzbaşıJohnPrice dedi: Sorun varsa sorabilirsin. Film ve dizi izliyorsan yine görüntü kalitesi için attığım monitörü alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Benim asıl sorum şu laptop kullanıyorum 4070 ekran kartı var 2K da ısınma yapar mı? Zorlar mı? Onu bilsem daha kesin cevaplar verebileceğim. YüzbaşıJohnPrice dedi: Sorun varsa sorabilirsin. Film ve dizi izliyorsan yine görüntü kalitesi için attığım monitörü alabilirsin. Genişletmek için tıkla... AOC Q27G4XF 27" 180 Hz 0,5ms FreeSync 2K HDR400 Fast IPS Yükseklik Ayarlı Pivot Oyuncu Monitörü - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bir arkadaş bunu önermişti ama fiyatı beni aşıyor
abraham21 Picopat Katılım 19 Ağustos 2025 Mesajlar 131 Çözümler 1 20 Ağustos 2025 #24 ONURRRS dedi: Benim asıl sorum şu laptop kullanıyorum 4070 ekran kartı var 2K da ısınma yapar mı? Zorlar mı? Onu bilsem daha kesin cevaplar verebileceğim. Genişletmek için tıkla... Zorlar dostum normal 4070 olsa yine zar zor hadi neyse diycem bide laptop ısınır baya
ONURRRS dedi: Benim asıl sorum şu laptop kullanıyorum 4070 ekran kartı var 2K da ısınma yapar mı? Zorlar mı? Onu bilsem daha kesin cevaplar verebileceğim. Genişletmek için tıkla... Zorlar dostum normal 4070 olsa yine zar zor hadi neyse diycem bide laptop ısınır baya
ONURRRS Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 214 20 Ağustos 2025 #25 abraham21 dedi: Zorlar dostum normal 4070 olsa yine zar zor hadi neyse diyeceğim bir de laptop ısınır bayağı Genişletmek için tıkla... Almışken 2K alayım diyordum öyleyse 1080P'ye bakmam gerek
abraham21 dedi: Zorlar dostum normal 4070 olsa yine zar zor hadi neyse diyeceğim bir de laptop ısınır bayağı Genişletmek için tıkla... Almışken 2K alayım diyordum öyleyse 1080P'ye bakmam gerek
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.116 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #26 ONURRRS dedi: Benim asıl sorum şu laptop kullanıyorum 4070 ekran kartı var 2K da ısınma yapar mı? Zorlar mı? Onu bilsem daha kesin cevaplar verebileceğim. AOC Q27G4XF 27" 180 Hz 0,5ms FreeSync 2K HDR400 Fast IPS Yükseklik Ayarlı Pivot Oyuncu Monitörü - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bir arkadaş bunu önermişti ama fiyatı beni aşıyor Genişletmek için tıkla... 4070 8GB pek 2K için uygun değil. Fakat dlss, fg falan kurtarır biraz.
ONURRRS dedi: Benim asıl sorum şu laptop kullanıyorum 4070 ekran kartı var 2K da ısınma yapar mı? Zorlar mı? Onu bilsem daha kesin cevaplar verebileceğim. AOC Q27G4XF 27" 180 Hz 0,5ms FreeSync 2K HDR400 Fast IPS Yükseklik Ayarlı Pivot Oyuncu Monitörü - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bir arkadaş bunu önermişti ama fiyatı beni aşıyor Genişletmek için tıkla... 4070 8GB pek 2K için uygun değil. Fakat dlss, fg falan kurtarır biraz.
abraham21 Picopat Katılım 19 Ağustos 2025 Mesajlar 131 Çözümler 1 20 Ağustos 2025 #27 YüzbaşıJohnPrice dedi: 4070 8GB pek 2K için uygun değil. Fakat dlss, fg falan kurtarır biraz. Genişletmek için tıkla... Laptop da çok da kurtarmıyor valla
YüzbaşıJohnPrice dedi: 4070 8GB pek 2K için uygun değil. Fakat dlss, fg falan kurtarır biraz. Genişletmek için tıkla... Laptop da çok da kurtarmıyor valla
ONURRRS Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 214 20 Ağustos 2025 #28 YüzbaşıJohnPrice dedi: 4070 8 GB pek 2K için uygun değil. Fakat DLSS, fg falan kurtarır biraz. Genişletmek için tıkla... Güzel ve rahatça olmadıktan sonra gerek yok diye düşünüyorum. Sen olsan ne yapardın?
YüzbaşıJohnPrice dedi: 4070 8 GB pek 2K için uygun değil. Fakat DLSS, fg falan kurtarır biraz. Genişletmek için tıkla... Güzel ve rahatça olmadıktan sonra gerek yok diye düşünüyorum. Sen olsan ne yapardın?
CaIamity Decapat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 415 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #29 YüzbaşıJohnPrice dedi: 4070 8 GB pek 2K için uygun değil. Fakat DLSS, fg falan kurtarır biraz. Genişletmek için tıkla... Güncel oyunlarda VRAM sıkıntısı olur bence. Ama CS2'de falan sıkıntı olmaz.
YüzbaşıJohnPrice dedi: 4070 8 GB pek 2K için uygun değil. Fakat DLSS, fg falan kurtarır biraz. Genişletmek için tıkla... Güncel oyunlarda VRAM sıkıntısı olur bence. Ama CS2'de falan sıkıntı olmaz.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.116 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #30 ONURRRS dedi: Güzel ve rahatça olmadıktan sonra gerek yok diye düşünüyorum. Sen olsan ne yapardın? Genişletmek için tıkla... Ben 2K alırdım senin yerinde olsam. Zaten çok hikayeli oynamıyormuşsun.
ONURRRS dedi: Güzel ve rahatça olmadıktan sonra gerek yok diye düşünüyorum. Sen olsan ne yapardın? Genişletmek için tıkla... Ben 2K alırdım senin yerinde olsam. Zaten çok hikayeli oynamıyormuşsun.