Rehber 2K monitör tavsiyesi

Hocam % lik oranların az olması mı daha iyi, fazla olması mı daha iyi ??

Fazla olması daha iyi.
Tamamdır teşekkürler. Hocam bir de G65B almayı düşünüyorum fakat değerlendirmelerde ölü pixel sorunu olduğu söylenmiş. Her hangi bir sıkıntı olur mu ölü pixel olduğu zaman ? Değişim yapamama gibi. Çünkü monitörün n11 sayfasında Samsung müşteri hizmetleri herhangi bir değişimin yapılamadığını söylemişler.

Samsung 1 tane ölü piksel için değişim yapmıyor. İade etmen gerek.

Hocam merhaba,

Öncelikle böyle faydalı bir konu açtığınız için teşekkür ederim. Emeğinize sağlık.

Ben yazdıklarınızı dikkate alarak Samsung Odyssey G65B'ye (32" olan) fiyat alarmı kurmuştum ancak bugün şu monitor indirime girdi:

MSI 31.5" MAG 32CQ6F

Aralarında 6000 TL fark var. MSI modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? Hakkında internette çok bilgi bulamadım. Benim aradığım oyun amaçlı, 2k, kontrast oranı yüksek 32" bir monitör. Competitive hiçbir şey oynamıyorum, o yüzden 120 hz yenileme hızı benim için yeterli. Elimde Asus VG27AQML1A var. Memnunum ama daha büyük bir ekran arayışındayım. PPI oranını çok düşürmeden 32"e geçi̇ş yapmak istiyorum. Başka bir tavsiyeniz var mıdır?

Son düzenleme:

Rica ederim, MSI'a biraz göz attım ama incelemesini göremedim. Bulabildiğim monitörlere baktım ve iyi olanları rehbere ekledim. VA monitörlerin incelemelerini bulmak IPS'e göre oldukça zor. İnternetteki tüm kaynakları detaylıca tararsak belki buluruz ancak bununla uğraşamam.

G65B'den ucuz olarak bunu öneririm, gayet iyi.

Renk kapsamı ASUS'tan düşük ancak üzmez. Kontrast oranı, parlaklık ve hız olarak oldukça iyi.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim öneri için hocam. Onu da ekledim alarm listeme. İlk hedefim Samsung, şimdi bir alternatifim daha olmuş oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…