Eline sağlık hocam gayet sade ve anlaşılır olmuş
Ben yoğun önerilere dayanamayıp çoktan Samsung Odyssey G65B almıştım aslında
Benim aldığım monitörde ölü piksel çıkmadı ama şöyle bir sorun var hocam; Bazen saniyelik olarak ekranın üst ve alt kısmında beyaz bir titreşim oluyor. Birkaç ayar denedim, güncelleme yaptım ama hâlâ düzelmedi. ChatGPT'ye sorduğumda kablodan kaynaklı olabileceğini ya da Hz değerini düşürmem gerektiğini söyledi ama 240 Hz olarak para verdiğim bir monitörü 120 Hz kullanmak istemiyorum açıkçası. O yüzden kabloyu değiştirmeyi düşünüyorum. Eski monitörümün HDMI kablosu vardı onu deneyeceğim. Umarım düzelir yoksa garantiye göndermek zorundayım çünkü saniyelik dediğim olay 1-2 saatte bir değil bazen dakikada 4-5 defa oluyor ve aşırı sinir bozuyor. Bu sorun dışında monitörün diğer tüm özellikleri fiyatını fazlasıyla hak ediyor. Monitör bir oyuncu ve standart bir kullanıcı için gayet tatmin edici ve ben kullanmaktan çok memnunum. Titreşim sorunu da düzelirse ve ilerde büyük bir sıkıntı çıkmazsa 6-7 sene kullanırım diye düşünüyorum. Öneriniz ve rehberleriniz için tekrar çok teşekkürler, elinize sağlık