Rehber 2K monitör tavsiyesi

aynı fiyata Ips veya kavissiz bir VA tavsiyen var mı hocam
VG27AQML1A, 27M2N3501PA veya Q27G4ZR. Parlaklık sorun olmaz dersen MSI MAG275CQRF QD E2. Eğer yüksek parlaklık ve G65B'den uygun olsun iyi siyahlar göreyim dersen AW3225DM.

Kavissiz VA önerim yok, onların görüş açıları daha da sıkıntılı, ayrıca seçenek de yok zaten.

Hocam sizi epey bir meşgul ettik fakat konuda işin ehli olunca size sormaktan başka çare göremedim, rehberinizdeki Dell monitör stokta yok çoğu yerde ben de bir başka modeli Dell AW2724DM modeline denk geldim bunun hakkındaki fikirleriniz nedir acaba? Bütçemi maksimum 12K'ya kadar çıkartmaya karar verdim.

AW2724DM alınmaz, kontrast oranı düşük. Yurt dışında bunun için bir içerik bile çekildi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AW2724DM fiyatına rağmen bazı alanlarda fiyatının gerisinde performans gösteriyor. Kötü bir monitör değil ama Asusun Rog XG27ACS modeli gibi (Alienware, Rog) vb isimlendirmesi sayesinde öne çıkıyor.

Yok hocam parlaklıkla alakalı bir durum değil. Ekranın üst ve alt kısmında ufak bir beyazlık olup düzeliyor. Aslında yarım saniye falan oluyordur ama bazen çok sık olduğu için göze batıyor ve rahatsız ediyor. Aksine oyun oynarken hiçbir şekilde dediğim sorunla karşılaşmadım. Bu durum sadece masaüstünde gezinirken, bilgisayarı normal şekilde kullanırken olan bir durum. Dediğiniz ayarları da iki türlü denedim. VRR ve FreeSync kapalıydı zaten açtım yine düzelmedi. Kabloyu değiştirip denedikten sonra yine düzelmezse garantiye göndermek zorundayım.

Benim ekran kartım 5070 Ti DisplayPort 2.1 girişi var alacağım monitörde 1.4 DisplayPort girişi oluyor bu herhangi bir Hz düşüklüğü veya başka bir soruna yol açar mı?

Benim ekran kartım 5070 Ti DisplayPort 2.1 girişi var alacağım monitörde 1.4 DisplayPort girişi oluyor bu herhangi bir Hz düşüklüğü veya başka bir soruna yol açar mı?

Hayır. 5000 serisinde bir sorun olmuyor. Bende DSC ile 360Hz kullanıyorum. Ki benim kart 4070 Ti Super. 4000 serisinde geç Alt+Tab atabiliyor. DLDSR falan açamıyorsun.

Hocam dün alıp iade ettiğim monitör 3K koymuş üstüne bugün, biz de daha düşük bütçeli bir monitör almaya karar verdik R27QE alacağım sanırım fakat sizin buna alternatif öneriniz var mı bütçe 11K'ya kadar çıkıyor. G272QPF E2 modeli de 9300'e geliyor sizce ne alayım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…