2K monitör tavsiyesi

Bütçe
10000
Makaleler
13
Arkadaşlar oyun, film için 2K monitör arayışındayım. Yüksek Hz ile işim pek yok ve önemli olan ışık süzmesi, ghosting gibi sorunların olmaması. Bütçemi rahatlıkla aşabilirim çünkü ikinci eli de ciddi düşünüyorum. Panel mümkünse IPS olsun. Sizin de kullandığınız model varsa yazabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam KTC'nin bu modelinden şikâyet aldım. Ölü pikselli çıkıyormuş da ilk attığınız modellerin ışık süzmesi, ghosting durumu nedir? Baş ağrıtır mı?

Ölü piksel en iyi monitorü alsan dahi basina gelebilecek bir durum. Paneli MSI MAG 274QRFW X32 ilede aynı.

Isık süzmeside aynı şekilde tamamen şans. Ghosting durumları ise tüm modellerin iyi.

Ölü piksel en iyi monitorü alsan dahi basina gelebilecek bir durum. Paneli MSI MAG 274QRFW X32 ilede aynı.

Isık süzmeside aynı şekilde tamamen şans. Ghosting durumları ise tüm modellerin iyi.
Hocam bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Peki eski modellerden 120-144 Hz monitörlerden sağlam bulduğunuz birkaç modeli yazma imkânınız var mıdır? İkinci ele de kayıyorum yavaştan.

Hocam bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Peki eski modellerden 120-144 Hz monitörlerden sağlam bulduğunuz birkaç modeli yazma imkânınız var mıdır? İkinci ele de kayıyorum yavaştan.

Eski monitorler ile gunumuzdeki monitorler pek yarisamaz hocam maalesef. Butce varsa attiklarima bakin. Eger yoksa ve daha uygun fiyatli birsey bakiyorsaniz bu var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı