2K Monitör Tavsiyesi

guruL

Hectopat
Daha fazla  
RTX 2070 ve R5 2600 kullanıyorum. AOC AGON AG241QX Freesync/G-Sync uyumlu bu monitörü fiyatına göre çok uygun buldum. Sizce iyi yeterli bir tercih mi? yoksa biraz ekle şunu al dediğiniz var mı?. G-Sync uyumlu olması ilk tercihlerim arasında. Ayrıca 2K bir monitörde 1080P çözünürlükte oyun oynasam, 1080P bir monitörle ne farkı olur?

Fiyatına göre iyi bir tercih lakin daha fazla verebilirim diyorsanız VA panel 27 inç bir monitör daha çok zevk vericektir bütçe belirtirseniz yardımcı olabiliriz. 2. Sorunuza gelirsek çözünürlüğü 1080P’ye aldığınız zaman bildiğim kadarıyla 1080P bir monitörden farkı olmuyor görüntünün. Fakat işlemcinizin ekran kartına 1080P de dar boğaz yapma ihtimali olabilir iyice araştırınız.

1440p çözünürlüklü bir monitör olsun istiyorsanız 27 inç tercih etmenizde yarar var. 24 inç boyut için 2K çözünürlük gereksiz.

Öncelikle şöyle söyleyeyim; VA panel her zaman tercihim olmuştur ama istediğim özelliklere uygun bulamadım. Sizler biliyorsanız şu özelliklerde bir monitör söyler misiniz;
- 1ms 144hz(165 olabilir 144hz'ye çekme gibi lüksümüz var).
- Freesync/G-sync uyumlu(kesinlikle g-sync uyumlu olmalı).
- 24 inç'ten küçük, 32 inç'ten büyük olmasın.
- VA veya TN fark etmez
- HDMI ve DP barındırsın.

Normalde AOC AGON AG241QX bu fiyatına göre muazzam. 3-3.5 bin TL'ye kadar bütçem var.
Sizin öneriniz nedir?

Son düzenleme:
OPTIX MAG271CQR efsane bir monitör fakat g-sync uyumlu mu?
FreeSync uyumlu monitörler artık uzun bir süredir AdaptiveSync üzerinden G-Sync destekliyor. Yine de kullananlara sormanız iyi olur %90 destekliyordur. Tabi DisplayPort üzerinden
FreeSync uyumlu monitörler artık uzun bir süredir AdaptiveSync üzerinden G-Sync destekliyor. Yine de kullananlara sormanız iyi olur %90 destekliyordur. Tabi DisplayPort üzerinden
Şimdi baktım şu linkten G-Sync uyumluymuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…