Bazı oyunlarda sistemin yetersiz gelmesi sebebiyle 2K monitörde çözünürlüğü 1080P'ye düşürüp oynandığında görüntü bulanır mı? 1080P monitörlerdeki 1080P görüntüsü verir mi?
Ekran kartınız nedir? Eğer AMD ise VSR, Nvidia ise DSR açıp rahatlıkla oynayabilirsiniz. Görüntüde bulanıklaşma falan olmaz, benim de monitörüm 1080P. Ancak çoğu oyunu VSR ile 4K 50-60 FPS görüntü kaybı yaşamadan oynuyorum, görüntü daha net oluyor
Ekran kartınız nedir? Eğer AMD ise VSR, Nvidia ise DSR açıp rahatlıkla oynayabilirsiniz. Görüntüde bulanıklaşma falan olmaz, benim de monitörüm 1080P. Ancak çoğu oyunu VSR ile 4K 50-60 FPS görüntü kaybı yaşamadan oynuyorum, görüntü daha net oluyor
@16986 Biliyorum hocam, eğer monitörü 27'' altı ise görüntü kaybı yaşayacağını düşünmüyorum. Zaten VSR ile kullandığı zaman bu sorunları yaşatmıyor, tecrübeme dayanarak söylüyorum. Normal bir şekilde kayıp yaşardı, lakin VSR veya DSR ile bu sorunu yaşamaz