2K monitörde 27" vs 32"

Wufı54

Hectopat
Merhaba, ben yeni bir Gaming setup kuracağım. Bu yüzden alacağım yeni sisteme 2K bir monitör alacağım. Fakat 2K monitör de 27" mi daha iyi net bir görüntü verir yoksa 32" inç mi bilemedim. Ben şimdilik şu iki ürünü buldum.

Sizce hangisini almalıyım? Şunu da yazayım, şu an kullandığım monitör 27" 1080p 165Hz. Eğer 32" geçersem ne gibi sıkıntılar yaşarım? 32" geçmeli miyim?

Dosya Ekleri

• CB69B99B-01FD-4977-A1FC-66D840432479.png
    305,1 KB · Görüntüleme: 59
Masan büyükse, monitöre uzak oturuyorsan, film izlemeyi seviyorsan 32" düşünülebilir. Eğer bu saydığım kriterler yoksa 27" alıp geçmeni öneririm.

MSİ monitör almayın hocam.
Gerçi bunları tam bilmiyorum belki sıkıntısızdır.

Rekabetçi oyunlar için 32" pek iyi olmuyor. CS:GO'da radara bakmak zulüm. Diğer oyunlar için iyi ama.

Buna da bakabilirsiniz DCİ P3 %98.
Bu da iyi.
MSİ'ın bu modeli de iyidir.

Hocam bence bu oynayacağınız oyunlara gore değişir. Single, FIFA, Pes tarzı oyunlar oynayacaksanız ve film izliyorsanız 32 doğru tercih olur. Hele ki bunun yaninda 2K Ve Curved ozellikleri tadından yenmez. "Bence"
Biride çıkıp git PlayStation al da diyebilir
Ek olarak rekabetci takılıyorsanız 27 inc ideal.

Ben genellikle Valorant oynuyorum fakat Single Player oyunlarım da var mesela Cyberpunk gibi o zaman 27" alıyorum teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…