Schrader Centipat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:41 #11 Mert Göktuğ dedi: Performans olarak çok kayıp yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... RDR2'yi 1080p'de 100 fps oynuyordum, şimdi 2K 75 fps sabit oynuyorum hem aşırı detaylı ve kaliteli oldu, hem hâlâ akıcı. Yani öyle aman aman bir fark yaşamazsınız performanstan ufak bir kaybı, kalite kapatıyor.
Mert Göktuğ dedi: Performans olarak çok kayıp yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... RDR2'yi 1080p'de 100 fps oynuyordum, şimdi 2K 75 fps sabit oynuyorum hem aşırı detaylı ve kaliteli oldu, hem hâlâ akıcı. Yani öyle aman aman bir fark yaşamazsınız performanstan ufak bir kaybı, kalite kapatıyor.
Mr. Reaper Centipat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 473 Çözümler 6 Dün 16:48 #12 İmkanı olan geçsin. 1080p, yeni nesil oyunlarda yetersiz geliyor. Kenar yumuşatmayı fullesem bile tırtıkları görebiliyorum.
İmkanı olan geçsin. 1080p, yeni nesil oyunlarda yetersiz geliyor. Kenar yumuşatmayı fullesem bile tırtıkları görebiliyorum.