Zenoxx Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #1 Başlıkta belirttiğim gibi bu sorun ne zaman biter uygun fiyatlı monitör bulmaktan vazgeçtim artık monitör yok piyasada bunun sebebi nedir sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2023
Başlıkta belirttiğim gibi bu sorun ne zaman biter uygun fiyatlı monitör bulmaktan vazgeçtim artık monitör yok piyasada bunun sebebi nedir sizce?
MzBag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.562 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #2 Pek çok model stokta görünüyor aslında.
X xBN Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.349 Çözümler 1 Yer Ankara 17 Ocak 2023 #3 Herkes satacağı fiyat düşünüyor arkadaş dediği gibi 1 ay bekletim 1 k koyup satim hesabı.
Yaızzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 1.594 Makaleler 4 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İ7 3770 3.40 GHz/ RX 580 8gb 128bit/ kingston 8gb ddr3 1333mhz ram hyperx 4gb ddr3 1333mhz ram 1tb hdd 240gb Hilevel ssd Aopen Z400 400w power Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ocak 2023 #4 Zenoxx dedi: Başlıkta belirttiğim gibi bu sorun ne zaman biter uygun fiyatlı monitör bulmaktan vazgeçtim artık monitör yok piyasada bunun sebebi nedir sizce? Genişletmek için tıkla... Ne zaman biter bilmiyorum ama stokculuk sebebi ile satmıyorlar adam 3K ya aldığı monitörü 1 ay bekletip 4K ya satıyor ne kadar önlem alınsada oluyor. xBN dedi: Merhaba ellerinde olunca çözülür + olarak artık ucuz 0 ürün alamazsınız 2 k ya maalesef iyi günler. Genişletmek için tıkla... Fiyatından bahsetmemiş çözünürlüğü 2K olan monitörlerden bahsetmiş.
Zenoxx dedi: Başlıkta belirttiğim gibi bu sorun ne zaman biter uygun fiyatlı monitör bulmaktan vazgeçtim artık monitör yok piyasada bunun sebebi nedir sizce? Genişletmek için tıkla... Ne zaman biter bilmiyorum ama stokculuk sebebi ile satmıyorlar adam 3K ya aldığı monitörü 1 ay bekletip 4K ya satıyor ne kadar önlem alınsada oluyor. xBN dedi: Merhaba ellerinde olunca çözülür + olarak artık ucuz 0 ürün alamazsınız 2 k ya maalesef iyi günler. Genişletmek için tıkla... Fiyatından bahsetmemiş çözünürlüğü 2K olan monitörlerden bahsetmiş.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #5 Hangi marka-model olarak konuşuyoruz?
Astiva Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Bin Çözüm, Bir Efsane Dizüstü Cerrahı Tecrübeli Moderatör Kıdemli Üye Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 13.283 Makaleler 11 Çözümler 1.101 Yer Ankara 💻 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 15-FA0007NT = CPU: i5 12500H GPU: 3050 Ti 4GB VRAM, SSD: 512GB PCIe 4.0, RAM: 2x8GB DDR4 3200MHz OS: Windows 11 Pro Macbook Air M1 = CPU + GPU: Apple M1, SSD: 256GB, RAM: 8GB Cinsiyet Erkek Meslek Joker 17 Ocak 2023 #6 xBN dedi: Merhaba ellerinde olunca çözülür + olarak artık ucuz 0 ürün alamazsınız 2 k ya maalesef iyi günler. Genişletmek için tıkla... 2K çözünürlükden bahsediyor galiba. Akakçe'de bazı modeller buldum. Sizin aradığınız bir model var mı özellikle?
xBN dedi: Merhaba ellerinde olunca çözülür + olarak artık ucuz 0 ürün alamazsınız 2 k ya maalesef iyi günler. Genişletmek için tıkla... 2K çözünürlükden bahsediyor galiba. Akakçe'de bazı modeller buldum. Sizin aradığınız bir model var mı özellikle?
X xBN Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.349 Çözümler 1 Yer Ankara 17 Ocak 2023 #7 Astiva dedi: 2K çözünürlükden bahsediyor galiba. Akakçe'de bazı modeller buldum. Sizin aradığınız bir model var mı özellikle? Genişletmek için tıkla... Evet yanlış anladım kusura bakmayın.
Astiva dedi: 2K çözünürlükden bahsediyor galiba. Akakçe'de bazı modeller buldum. Sizin aradığınız bir model var mı özellikle? Genişletmek için tıkla... Evet yanlış anladım kusura bakmayın.
Mehmetemin17 Centipat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 61 17 Ocak 2023 #8 Saint Lucia dedi: Hangi marka-model olarak konuşuyoruz? Genişletmek için tıkla... Örnek ASUS modellerde stok yok olanlar da tek satici oldugu içi 10 bin lira 15 bin lira fiyat girilmiş şaka gibi fiyatlar. Yaızzz dedi: Ne zaman biter bilmiyorum ama stokculuk sebebi ile satmıyorlar adam 3K ya aldığı monitörü 1 ay bekletip 4K ya satıyor ne kadar önlem alınsada oluyor. Fiyatından bahsetmemiş çözünürlüğü 2K olan monitörlerden bahsetmiş. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam ama en dandik VA panel monitöre insan 5.5k 6K para vermek istemiyor IPS paneller zaten almış başını gidiyor.
Saint Lucia dedi: Hangi marka-model olarak konuşuyoruz? Genişletmek için tıkla... Örnek ASUS modellerde stok yok olanlar da tek satici oldugu içi 10 bin lira 15 bin lira fiyat girilmiş şaka gibi fiyatlar. Yaızzz dedi: Ne zaman biter bilmiyorum ama stokculuk sebebi ile satmıyorlar adam 3K ya aldığı monitörü 1 ay bekletip 4K ya satıyor ne kadar önlem alınsada oluyor. Fiyatından bahsetmemiş çözünürlüğü 2K olan monitörlerden bahsetmiş. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam ama en dandik VA panel monitöre insan 5.5k 6K para vermek istemiyor IPS paneller zaten almış başını gidiyor.