2K monitörü 1080p kullanmak mantıklı mı?

DLSS açıp 2K da oynayamazmı böyle ağir oyunları.

2K ile 1080p çözünürlük aynı orantıda olmadığından dolayı 1080p'ye çektiğinde bulanıklaşır.
istersen sana ekran kaydı atayım her şeyi sen biliyorsun ya

DLSS açıp 2K da oynayamazmı böyle ağir oyunları.

Oynar hocam DLSS gerek bile kalmaz.

4050 ile 2K'da rahat oynarsın ibaresine beğenmedim attım. 4060 bile ucu ucuna kaldırıyor 2K'yı.

Ya hocam bilginiz yok bu konuda maalesef millete yanlış bilgi vermeyin ben oynuyorum diyorum sana birinci şahıs deneyimi aktarıyorum 4060'lı sistemde RDR 2 Full'de EA FC 25 Full'de Age of Empires 4 Full'de rahat oynuyorum ucu ucuna diye bir şey yok böyle yapmayın böyle yapmayın insanları sinirlendirmeyin.

İkisi de 16:9 oranında. Sebebi o değil.
O orandan bahsetmiyorum. 1080'in tam katsayısı olması gerekli düzgün bulanık olmadan görüntü vermesi için.

2K monitör alıp 60FPS aldıktan sonra anlamı ne? 2K kartlarında 1080p'den inanılmaz yüksek FPS alınıyor ve bir üst seviye çözünürlüğe çıkılıyor. 4060 ise 2K'da ortalama 100FPS'lere anca geliyor. Bu 2K kartlarında olmaz. 4060 1080p kartıdır. Gidip 3060'a 4K monitör takıp 40FPS alınca 3060 4K kartı demekle aynı mantık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…