2K monitor varken PS5 Pro almak mantıklı mı?

furkistt

Centipat
Daha fazla  
2K monitor var PS5 Pro almak mantıklı mı? Sanki 4K olsa mantıklı olurdu gibi geliyor ama GTA 6'da kafamı karıstırıyor. Sizce hangisini almalıyım?

2K monitor var PS5 Pro almak mantıklı mı? Sanki 4K olsa mantıklı olurdu gibi geliyor ama GTA 6'da kafamı karıstırıyor. Sizce hangisini almalıyım?

GTA 6 elbet PC'ye çıkacak zaten eminim ki onca bug olacaktır PC sürümünü bekleyebilirsin hem bugların çoğuda fixlenmiş olur.

Eğer elinizde iyi bir donanım varsa PC olarak, PS5 Pro gereksiz masraf olacaktır gibi. Ama şunu derseniz oyunu çıktığı gibi oynamak istiyorum o zamanda 2K bir monitör için fikrimce Slim model sizin için yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Aradaki fiyat farkı gereksiz masraf olacaktır.

Ben PC'den cok oyun oynamıyorum TFT ve FIFA oynuyordum ama FIFA'daki buglar beni bezdirdi o yüzden almak istiyorum GTA6 da var tabii ki aklımı karıstıran GTA6 PS5Pro da 2K30 verecekse bir anlamı yok ama 60FPS verir mi dusuncesi dusunduryo biraz.

Net bir şey söylemek mümkün değil ama 2K ve 4K'da bu oyunun sabit 60FPS sabit çalışacağını hiç düşünmüyorum. En azından Rockstar'ın önceki işlerine bakacak olursak bunu sunabildiği hiçbir konsol olmadı bu zamana kadar.

Hocam mesele çözünürlük değil. Zaten 4K'ye de upscale ile çıkıyor konsollar. Ayrıca GTA 6 4KDE 60FPS verirse 2KDE de onu verir yani konsolda FPS değerleri sabittir ve Pro model 60FPS en kötü 45FPS verecektir. Grafik, çözünürlükten daha önemlidir. PS5 Pro farkını grafikle ortaya koyacak, ışın izleme ile ortaya koyacak. PS5'in Low, medium açtığı oyunu Pro; high grafiklerde açacak. Bazı uzak mesafeler ve dokular daha iyi yapılanacak vs. Yani GTA 6 dışındaki oyunlarda da kendini grafikle belli edecek Pro, çözünürlükle değil. GTA 6 makinesi aynı zamanda, beğensen de beğenmesen de oyun en iyi PS5 Pro'da çalışacak. Varsın Pro'da 60FPS açamasın ama grafikleri PS5/Series X'ten daha iyi olacak. Yani umarım açıklayıcı oldu GTA 6 aklınızdan geçiyorsa zaten PS5 Pro alın.
Şunu da eklemeliyim ki PS5 Pro TR'den alınmaz. 50K asla etmez. Alacaksanız yurt dışından ya kendiniz alın ya da halihazırda getirilmiş, sarı siteye ilan verilmiş cihazlardan alın derim 30-35k aralığında.

Zaten ya Amerika'dan ya da sahibinden alacağım 50k asla etmez zaten acıklama icin teşekkürler.

Hocam Pro 2K monitörde Ray Tracing ile birlikte 60FPS verir mi? Pro almayı düşünüyorum ilerleyen süreçte de 4K'ya geçme planım var. O yüzden Slim ile Pro arasında kaldım.

Hocam Pro 2K monitörde Ray Tracing ile birlikte 60FPS verir mi? Pro almayı düşünüyorum ilerleyen süreçte de 4K'ya geçme planım var. O yüzden Slim ile Pro arasında kaldım.

Hocam oyun geliştiricisine bağlı. Yani 4KDE
RT açamayıp 2KDE açabilmesi gibi bir durum anca geliştiricinin performans moduna ışın izlemesi eklemesi ile olur bugüne kadar PS5’te öyle oyunlar gördük. Örnek Spider-Man 2. Pro’nun da vereceğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…