@djsami Kapatman gerekmiyor acik olmasi bir seye etki etmiyor. O teknolojinin temel amaci, daha yuksek cozunurlukleri daha dusuk cozunurluklu monitorlere sikistirarak goruntulemek.
Hocam kapatmayın mis gibi bir 4K fırsatını ayağınızla tepeliyorsunuz. Hiç gerek yok, size böyle bir teknoloji sunuluyor niye kullanmak istemiyorsunuz? Bir zararı da yok.
Arkadaşın dediği gibi kapatmanıza gerek yok. Bazen işe bile yarayabilir.
Mesela eski bir oyun oynarken FPS derdiniz olmazsa çözünürlüğü oyun içerisinde 2160p yaparsınız. En iyi kalite AA yapmış olursunuz
@djsami kapatman gerekmiyor acik olmasi bir seye etki etmiyor. O teknolojinin temel amacı, daha yuksek cozunurlukleri daha dusuk cozunurluklu monitorlere sikistirarak goruntulemek.
Hocam kapatmayın mis gibi bir 4K fırsatını ayağınızla tepeliyorsunuz. Hiç gerek yok, size böyle bir teknoloji sunuluyor niye kullanmak istemiyorsunuz? Bir zararı da yok.
Hocam RTX 4050 pek 1440p kartı sayılmaz. Çok güzel bir monitör almışsınız.
Rekabetçi oyun oynayacaksanız sıkıntı yok ama hikayeli oyunlarda ayarlardan kısmanız gerekecektir. 4070 Ti bile DLSS + Fg'nin olmadığı durumlarda modern oyunlarda zorlanabiliyor.
Hocam RTX 4050 pek 1440p kartı sayılmaz. Çok güzel bir monitör almışsınız.
Rekabetçi oyun oynayacaksanız sıkıntı yok ama hikayeli oyunlarda ayarlardan kısmanız gerekecektir. 4070 Ti bile DLSS + Fg'nin olmadığı durumlarda modern oyunlarda zorlanabiliyor.
Sadece garip bir durum şaşırdım
Öğrenmeye çalışıyorum ben oyun oynamıyorum server sistem kısaca BT çalışanıyım derdim gözlerim daha az yorulsun ama hızlı PC ve ekran olsun.
Monitör ve laptop çok özellikleri var çözmeye çalışıyorum