2K OLED monitör önerisi

Çatlı Reis

Hectopat
Yer
Fransa, Paris, Eiffel Tower
Daha fazla  
Ocak ayının başında ana monitör olarak 2K OLED bir monitör almayı düşünüyorum. Birkaç ürün buldum ama en iyisi hangisidir, bilemedim bu yüzden tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca mini LED diye monitörler de buldum onlar tam olarak ne oluyor? OLED yerine alınabilir mi?
Aklımda olan monitörler bunlar. Başka tavsiyeler bekliyorum. En az 4 ay taksit seçeneği olursa da benim için daha iyi olur.

WOLED QD-OLED farklı ekran boyutu vs seçenekler mevcut. Bütçe belirtirseniz daha detaylı paylaşabilirim.

2 farklı forumda aynı konu var sizin ise 2 konuda 2 forumdan ceza alacaksınız haberiniz olsun.

Eğer stoğu gelirse Gigabyte MO27Q28G. 25-30 bin bandında bence alınabilecek en iyi OLED monitör.

2 farklı forumda aynı konu var sizin ise 2 konuda 2 forumdan ceza alacaksınız haberiniz olsun.
Kına yakarsın sen de o zaman?

240hz olanı var bende gayet memnunum. Işık altında siyahlar mora dönüşüyormuş falan ama ben fark edemedim öyle bir durum. 21.000tl bantlarından fazla verilmez ama.

Kına yakarsın sen de o zaman?

240Hz olanı var bende gayet memnunum. Işık altında siyahlar mora dönüşüyormuş falan ama ben fark edemedim öyle bir durum. 21.000TL bantlarından fazla verilmez ama.

Hocam aynı konudan ben ceza yedim bilgilendirmek istedim.

WOLED QD-OLED farklı ekran boyutu vs seçenekler mevcut. Bütçe belirtirseniz daha detaylı paylaşabilirim.

Bütçem maksimum 30k hocam.

Bunun bir cezası yok diye biliyorum hocam nereden çıkardınız?

Eğer stoğu gelirse Gigabyte MO27Q28G. 25-30 bin bandında bence alınabilecek en iyi OLED monitör.

Ocak ayının başında almayı düşünüyorum hocam. Eğer taksit imkanları daha iyiyse ve o monitörün daha iyi olduğunu söylüyorsanız onu tercih edebilirim.

AW2725D. Stoğa gelirse de MO27Q28G (26-30 bin bandına).

Gigabyte daha mı iyi yapmış hocam?

240Hz olanı var bende gayet memnunum. Işık altında siyahlar mora dönüşüyormuş falan ama ben fark edemedim öyle bir durum. 21.000TL bantlarından fazla verilmez ama.
[/QUOTE]
Şu an öğrenci indirimi ile 21k hocam zaten ama Samsung mu Alienware mi dedim çoğu kişi Alienware diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…