2K OLED monitor tavsiyesi

Sleipnir

Hectopat
Daha fazla  
OLED monitör alacağım 2 hafta içinde. Lakin kafamda çok soru var. Yani iyi bir para vereceğim için iyisini almak istiyorum. Ama bazı yerlerde yeni nesillerinin geleceği ve bariz farklar olacağını duydum. O yüzden kafam karıştı. Yani 30k civarı para verip, daha iyisi geleceğini bilmek can sıkıcı bir durum.

Özellikle yanma konusunda falan.

Ekstra şu ikisini düşünmüştüm:

Bunlar veya baska bir model olarak önerebileceğiniz güzel bir ürün var mi?

Özellikle kronik sorunu olmayan, yani sekmeler arasi geçerken karaltı gelip 2-3 saniye olmaması falan.

@bluerr, @arda505 değerli hocalarim düşünceleriniz nedir?

OSD menüsünde ki zenginlik ve özelleştirilebilir OLED korumaları sebebiyle Gigabyte model olarak bence AW2725D'nin biraz önüne geçiyor. Fiyatları bu kadar yakınken MO27Q2a tercih edilebilir. AW2725D gayet iyi ve Dell'in satış sonrası destek yorumları da genel olarak olumlu. Gigabyte ise biraz muamma, pek bir dönüt yok. Burada tercih meselesi öne çıkıyor.

Bu da Asus versiyonu. Yakınlık sensörü var. Açıkçası Asusun monitör konusundaki berbat satış sonrası desteğinden ötürü pek sıcak bakamıyorum. Oled monitörleri de sorun çıkarmaya meyilli.

Hocam 2 ay önce Samsung'un bu modelini onermistiniz. 2 ay içinde fikriniz neden değişti, merak ettiğim için soruyorum.
Ayrıca belki bilgisizligimden ama Samsung garanti konusunda güvenilir geliyor istemsiz

30k verilmez bu modele. Öğrenci indirimiyle uygun bir fiyata düşüyorsa alınabilir.

30k verilmez bu modele. Öğrenci indirimiyle uygun bir fiyata düşüyorsa alınabilir.
Aşırı kararsız kaldım. Dediğin modeller bilemedim hocam ya.

Şu konunuzu okuyunca da iyice kafam karıştı. Düzgün kronik sorunu olmayan model bulsak ne ala.

Samsung G61SD al geç.

7 aydır G61SD kullanıyorum, gayet güzel bir monitör tavsiye ederim.

@Sleipnir

Bitirişi parlak kaplama istiyorsan, bütçen dahilinde gigabyte mo27q2a veya asus xg27acdms modelini değerlendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…