2K oyunculuk için sistem toplama

Bütçe
30k-40k
Hiçbir parçada 2. el kullanmayı düşünmüyorum dostum teşekkür ederim.

Attığım R7 7700X 4070 Ti sistemi al DDR5 anakart AM5 işlemci en yeni nesil parçaları içeriyor. Kasadada Messi'nin çocuğunun önerdiklerini al 40kya toplarsın mis gibi. Heidegger R5 7600XLI sistem bulmuş 40kya onun işlemcisi benim topladığımın yanında daha kötü.

Hocam bu işlemciye soğutucu olmadan olur mu?

İşte Messi'nin çocuğundan bak diyorum dostum sana orada 6-7k bütçe ayırdım fark edersen bilmediğim parçalar hakkında yorum yapan birisi değilim.

Ben kasa+PSU artı depolama birimi olarak NVMe M.2 SSD almanı öneririm soğutucuda al kalitelisinden ama ben hangileri kaliteli çok anlamıyorum alacağın ana parçaları attım sana gerisi sana kalmış.

Hocam normalde bütçem 30k ben zorlayacak şekilde 40 yazdım 40'ın üzerine 1 lira daha ekleyemem.

Hocam şöyle bir baktım 6-7k ya geriye kalan parçalar temin edilemiyor.

Hocam normalde bütçem 30k ben zorlayacak şekilde 40 yazdım 40'ın üzerine 1 lira daha ekleyemem.

Sen 30-40k dediğin için ben 40kya yakın sistem önerdim dediğin parçalar hariç o senin bileceğin işte en başında öyle deseydin ya keşke.

O zaman soğutucuyu buna kısıp sistemi alabilirsin:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…