27" ve üzerine 2K şart, aşağısına 1080P yeterli. Panel olarak TN değil de VA ikisinin de ortası ve TN'den bin kat kaliteli renkler. Performans olarakta geri kalmıyor genelde ama TN en hızlısı muhakkak.
TN panel berbat birşey. Film izlemek ve oyun oynamak için IPS çoook daha iyi. Öbür panelde aynı videoyu açıyorum, sanki insanlar karaciğer yetmezliği yaşıyor gibi suratlarında hiç renk yok.
IPS seçenek olarak attığınız modeli 1 yıldır memnuniyetle kullanıyorum. Çok hoş görüntü veriyor. Onu gördükten sonra TV ekranına dahi bakasım gelmiyor. Alternatif arıyorsanız VA panellere bakabilirsiniz.
27" ve üzerine 2K şart, aşağısına 1080P yeterli. Panel olarak TN değil de VA ikisinin de ortası ve TN'den bin kat kaliteli renkler. Performans olarak da geri kalmıyor genelde ama TN en hızlısı muhakkak.
TN panel berbat bir şey. Film izlemek ve oyun oynamak için IPS çok daha iyi. Öbür panelde aynı videoyu açıyorum, sanki insanlar karaciğer yetmezliği yaşıyor gibi suratlarında hiç renk yok.
IPS seçenek olarak attığınız modeli 1 yıldır memnuniyetle kullanıyorum. Çok hoş görüntü veriyor. Onu gördükten sonra TV ekranına dahi bakasım gelmiyor. Alternatif arıyorsanız VA panellere bakabilirsiniz.