2K veya 4K monitör önerisi

Bütçe
4000-8000 TL

Enozit

Hectopat
Daha fazla  
Güzel bir monitör düşünüyorum ama kararsızım 4K mı? 2K mı? Diye şimdi ben çok fazla dizi/film izliyorum ve oyunlarda performanstan çok görüntüye önem veriyorum gözüme hoş gelen her oyunu deneyimlemeye çalışan biriyim. Ekran kartım Horizon 5 gibi oyunlarda 4K çözünürlükte 45-65 FPS civarı veriyor yani rahat oynanabilir durumda ayrıca ben 27 inç Curved VA panel monitör kullanıyorum 32'ye geçmek istiyorum hem 32 inç hem de 2-4K monitör önerebilir misiniz? Hangisi daha mantıklıysa artık? Fiyatı çok uçmasın

Bende 32 inç LG monitör var.2k gayet memnunum

3060 Gaming X Trio.

Bende 2K düşünüyorumda yine de 1080P'den 2K ya geçmek gereksiz geldi bir gözüme direkt 4K geçmek sanki daha mantıklı bir daha uğraşmamak için.
3060 ekran kartına 4k sence saçma bir fikir değil mi?

3060 ekran kartı 4K oyunu rahatlıkla oynatıyor. CS olabilir.

CS ne hocam coğu hikaye oyununda 40+ FPS veriyor Forza 5 gibi oyunlarda ise 50-60 o yüzden sordum 40 sorun yapar mı diye. Gereksiz tartışmaya lüzum yok eğer önerilmiyorsa 4K almam 2K geçerim zaten konuyu açmamın nedeni de tepkilere bakıp ona göre karar vermem. Derseniz pişman olursun 2K çok fark ediyor 1080P'ye göre daha sonra 4K için OC yapmaya gerek yok falan o zaman hoş öyle yaparım. (2K monitör önerilerinizi beklerim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…