RTX 2070S için monitör tavsiyesi istiyorum minimum 2K olmasını istiyorum profesyonel oyuncu değilim zaten yok 144Hz olsun yok 160Hz olsun falan hiç gerek duymuyorum benim için görüntü kalitesi yüksek çözünürlük önemli marka konusunda fark etmez ama dandik markalar da önermeyin lütfen 1.5-2.0 bin lira ya kadar da çıkabilirim.
Googleye vatan bilgisayar 4k monitör yazın en ucuz 4k monitörü bulun onu alın, vatan pahalı satıyor bunu söylemek isterim eğer internetten alırsanız daha ucuza alırsınız, ben 2 ay önce felan bakmıştım, 4k monitör fiyatı 2050 TL gibi bir şeydi şimdi kaç olmuştur bilmiyorum
Baktığım monitör buydu
Asus 28" pb287q gaming monitör fiyatı, teknik özellikleri,modelleri. Asus 28" kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
Philips 24" 245E1S/00 4ms 75hz HDMI,VGA,DisplayPort FreeSync 2K Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Philips 27" 275E1S/00 4ms 75hz HDMI,VGA,DisplayPort FreeSync 2K Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun