F FurkanGamer Hectopat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2015 #1 Arkadaşlar Android için 2K video indirebileceğim güvenilir bir site veya program var mı? Cevaplarınız için şimdiden Teşekkürler.
Arkadaşlar Android için 2K video indirebileceğim güvenilir bir site veya program var mı? Cevaplarınız için şimdiden Teşekkürler.
hucre on bir Megapat Katılım 13 Mayıs 2015 Mesajlar 474 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ocak 2016 #2 Mozilla firefox tarayıcıda eklenti var. Eklentide 4k bile indirebileceğiniz yazıyor. Eklenti kısmına video dow yazarsanız görürsünüz. FurkanGamer dedi: Arkadaşlar Android için 2K video indirebileceğim güvenilir bir site veya program var mı? Cevaplarınız için şimdiden Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Fairfoxdaki eklenti çalışmıyor gibi. Başka buldunuz mu?
Mozilla firefox tarayıcıda eklenti var. Eklentide 4k bile indirebileceğiniz yazıyor. Eklenti kısmına video dow yazarsanız görürsünüz. FurkanGamer dedi: Arkadaşlar Android için 2K video indirebileceğim güvenilir bir site veya program var mı? Cevaplarınız için şimdiden Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Fairfoxdaki eklenti çalışmıyor gibi. Başka buldunuz mu?
F FurkanGamer Hectopat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2016 #3 Şu an mobilde MYT adlı programı kullanıyorum. Youtube uzerinden mp4 ve mp3 indirebiliyor ve 2k videolari 2k indiriyor.
Şu an mobilde MYT adlı programı kullanıyorum. Youtube uzerinden mp4 ve mp3 indirebiliyor ve 2k videolari 2k indiriyor.
OkanTds Hectopat Katılım 24 Haziran 2014 Mesajlar 887 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2016 #4 FurkanGamer dedi: Şu an mobilde MYT adlı programı kullanıyorum. Youtube uzerinden mp4 ve mp3 indirebiliyor ve 2k videolari 2k indiriyor. Genişletmek için tıkla... Link veya tam adını verebilir misin ? Google play`de bulamadım.
FurkanGamer dedi: Şu an mobilde MYT adlı programı kullanıyorum. Youtube uzerinden mp4 ve mp3 indirebiliyor ve 2k videolari 2k indiriyor. Genişletmek için tıkla... Link veya tam adını verebilir misin ? Google play`de bulamadım.
taylean Hectopat Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 11 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2016 #5 Videoder programını da kullanabilirsiniz. Ben daha önce kullanmıştım. İstediğiniz kalitede indirebilirsiniz. Tavsiye ederim. Kendisi Google Play'de mevcut. Linki : Videoder Youtube Downloader Son düzenleme: 24 Ocak 2016
Videoder programını da kullanabilirsiniz. Ben daha önce kullanmıştım. İstediğiniz kalitede indirebilirsiniz. Tavsiye ederim. Kendisi Google Play'de mevcut. Linki : Videoder Youtube Downloader
MasterWeb Hectopat Katılım 2 Ekim 2015 Mesajlar 680 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2016 #6 Bu site de iyidir. : YouTube Dönüştürücü