2K20'ye Türkçe dil desteği eklenebilir mi?

İkisi de çok oynanan oyun olduğu için böyle bir örnek verme gereği duydum. Kusura bakmayın. Sizin örneklerinizi merak ederim..

NBA 2K serisinin çok oynanan bir seri değil hikayesi yeni yeni yapılmaya başlandı o da toplasan dediğim gibi 10 dakika değil. GTA ile karşılaştırmak bile aşırı saçma 2013 yılından beri satılan 2K serilerini toplasan belki GTA'ya anca öyle yaklaşır satış konusunda ve oynanabilirlik konusunda çünkü her 2 senede bir server kapatılıyor 2K tarafında. Ayrıca ben, herhangi bir oyunla karşılaştırma yapıp Türkçe yama yapılır, var, olabilir vb. cümle kurmam eğer araştırmacı biriysem, birine yardımcı olmak istiyorsam araştırırım bakarım var mı yok mu. Yoksa yazarım buraya kesin bir dille yok diye varsa da aynı şekilde var derim yani gelip GTA V'in var bunun da olabilir demek saçma olayı kaçırıyorsun sen saptırmaya gerek yok. Ona bakarsak çoğu hikayeli oyunun Türkçe yaması, Türkçe dil desteği var yani onların var diye her oyunun olacak diye bir şey yok.

İkisi de çok oynanan oyun olduğu için böyle bir örnek verme gereği duydum. Kusura bakmayın. Sizin örneklerinizi merak ederim..
Burada mesele bir spor oyununun hikaye moduna Türkçe yama kurup kuramamak. Sen ise Dünya 'da 150 Milyon satış yapan hikaye ve online mod bulunduran açık Dünya oyunundan örnek veriyorsun. Sonra yok bilmem "yHaa bUne yHa aMariGalılar aFyoN iKıs (iPhone x) aĞLabiLiyOr mİz nİye alaMıyoZ." yok bilmem "doLaR nEdeN 7 liRa. üLke niYe gElişMiYor." gibi cümleler kuruyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…