Geçmişsin zaten, oynadığın oyunlarda test et. Yetmezse alırsın, aceleye ne gerek var?
2K çözünürlüğe geçtim sistemim Ryzen 5 7600 RX 7700 XT, Corsair Vengeance 1x16 5200MHz CL40 RAM, bu RAM yeterli mi 2K'da? Yoksa 2x16 daha hızlı bir RAM'e mi geçiş yapmalıyım?
1080p'de bile BF2042'de 20-22GB RAM kullanımı görmüştüm ben. Tabi arkada Discord, Google falan açıktı. Paran varsa almanda fayda var. Yoksa zorlamaya gerek yok şimdilik. Arka planda çok şey açmazsan yeter.Hocam zaten diğer ay almayı planlıyordum RAM'i.
32 GB RAM varken oyunlar 14-15 GB kullanıyor genelde. Tabii oyundan oyuna değişir. Bence 16 GB ile dene yetmediğini hissettiğin zaman yanına 16 GB daha eklersin.
1080P'de bile BF2042'de 20-22 GB RAM kullanımı görmüştüm ben. Tabii arkada Discord, Google falan açıktı. Paran varsa almanda fayda var. Yoksa zorlamaya gerek yok şimdilik. Arka planda çok şey açmazsan yeter.
Ben olsam almışken bir kere alayım sonra kafamı kurcalayıp durmasın der 2x16 alırdım.Hocam kullandığım RAM'in stoğu hiç gelmiyor direkt sıfır başka RAM alma imkanım mevcut alırım eğer yetmezse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.