berkink10 Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 991 Çözümler 3 Yer İstanbul 14 Mayıs 2024 #1 YouTube'dan bulduğum müziği Spotify'da bulamadım, aynısı var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
YouTube'dan bulduğum müziği Spotify'da bulamadım, aynısı var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 14 Mayıs 2024 #2 Şarkı var mı bilmiyorum ama 2pac ile pop smoke’un şarkı yapması imkansız. Ai mı video?
berkink10 Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 991 Çözümler 3 Yer İstanbul 14 Mayıs 2024 #3 Berk Count dedi: Şarkı var mı bilmiyorum ama 2pac ile pop Smoke'un şarkı yapmadı imkansız. AI mı video? Genişletmek için tıkla... Vallahi bilmiyorum sadece remix olduğunu biliyorum.
Berk Count dedi: Şarkı var mı bilmiyorum ama 2pac ile pop Smoke'un şarkı yapmadı imkansız. AI mı video? Genişletmek için tıkla... Vallahi bilmiyorum sadece remix olduğunu biliyorum.
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2024 #4 Berk Count dedi: Şarkı var mı bilmiyorum ama 2pac ile pop smoke’un şarkı yapması imkansız. Ai mı video? Genişletmek için tıkla... Video remix gibi bir şey zaten, orijinal şarkı değil. Spoti'de var mı bilgim yok.
Berk Count dedi: Şarkı var mı bilmiyorum ama 2pac ile pop smoke’un şarkı yapması imkansız. Ai mı video? Genişletmek için tıkla... Video remix gibi bir şey zaten, orijinal şarkı değil. Spoti'de var mı bilgim yok.