2'si 1 Arada PC Tavsiyeleri

burakaltmisoglu

Hectopat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Web&Grafik Tasarım
Profil Kapağı
1521745598
Merhabalar, hem iş için hemde keyif için kullanabileceğim bir 2'si 1 arada almayı düşünüyorum. Ne tür iş yapacaksın diye sorarsanız, "Klasik ofis programları, aktif tarayıcı kullanımı (Sosyal medya, YouTube vs.), Virtual DJ/FL Studio ve ara ara Photoshop gibi" işlemler için kullanacağım. Aşırı oyun oynama tutkum yok, (FIFA'yı çok severim ama onuda bu tip bilgisayarlarda yapamayacağımı biliyorum. :))

İnternette biraz araştırdığımda tam şekilde katlanır olanlarda var fakat ben tablet gibi ayrılanlardan istiyorum. Hem özellik, hem dizayn hemde fiyat olarak hoşuma "Samsung Galaxy TAB Pro S" gitti. Bu ürün hakkında yada başka ürün hakkında tavsiye verirseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler..

Samsung Galaxy TAB Pro S gibi bir tablete gerçekten 3899 lira verilmez. Pro S dahil çoğu ikisi bir arada tabletler Virtual DJ/FL Studio ve Photoshop gibi uygulamalarda çok başarılı olacağından inanmıyorum.

2'si 1 arada daha çok office programları ve internette dolanmak için çok uygun. Ben i-Life Zed Note kullanıyorum ve yetiyor. Ancak yine dediğim gibi Virtual DJ/FL Studio ve Photoshop uygulamalar, için 2'si 1 aradadan vazgeçin bence. Bütçe de yüksek olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden laptoplara bakmanızı öneririm.

Samsung Galaxy TAB Pro S gibi bir tablete gerçekten 3899 lira verilmez. Pro S dahil çoğu ikisi bir arada tabletler Virtual DJ/FL Studio ve Photoshop gibi uygulamalarda çok başarılı olacağından inanmıyorum.

2'si 1 arada daha çok office programları ve internette dolanmak için çok uygun. Ben i-Life Zed Note kullanıyorum ve yetiyor. Ancak yine dediğim gibi Virtual DJ/FL Studio ve Photoshop uygulamalar, için 2'si 1 aradadan vazgeçin bence. Bütçe de yüksek olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden laptoplara bakmanızı öneririm.

Yorumunuz için teşekkür ederim fakat cihaz Vatan Bilgisayar'da 2.500 TL. :) Ağırlıklı olarak Office programları ve internet için (sosyal medya vs.) kullanacağım. Diğer programlar ara ara da olsa gerekebilir. (Aslında onları kullanabileceğim bir masaüstü bilgisayarımda mevcut.)
Maksimum bütçen nedir?

Aslında sabit bir bütçem yok ama 3.500-4000 TL'yi geçmemeyi isterim. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı