2'si Bir Arada Tablet vs Windows Tablet

Makaleler
14
Yer
Türkiye/İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Profil Kapağı
1521878528
Merhabalar. Şu sıralar fazla Microsoft Office programları kullanıyorum. Uzun bir süre daha kullanacağım gibi. Her zaman bilgisayarın başında duramıyorum. 2014'den kalma Casper laptopumun ömrü çoktan doldu. Power Point'te bile fanlar çıldırıyor. Aynı zamanda bataryası, 30 dakika ya dayanıyor ya dayanmıyor. Laptop gibi kullanışlı ve tablet gibi rahat taşınabilen bir cihaz arıyorum. Laptopun taşıması bana biraz zor geliyor. Bu yüzden laptop almak istemiyorum. Windows tabletlerin Office programları tıpkı bilgisayar sürümü gibi yamalanmış. İşimi görecek gibi düşünüyorum. Aynı zamanda şu 2'si bir arada laptoplar da yine hoşuma gitti gibi. Yani o da işimi hızlandırır.

2'si bir arada tabletlerin tak/çıkar işlemi görüldüğü kadar kolay mı? Almaya değer mi? Amacım Chrome ve Office programlarının açması. Oyun oynatması gibi bir beklentim yok. Herhangi bir Windows destekleyen tablet veya 2'si bir arada tabletler beklentilerimi karşılar mı? Düşündüğüm ürünler:

Windows Tablet:
2'si Bir Arada:
Alternatif önerileriniz varsa bekliyorum. Bütçem 1000 lira.

Hometech Wİ101 ben A101'den almıştım, yeğenime hediye ettim. Zaten A101 için o ürünün adı 101 olmuştu sanki öyle hatırlıyorum. Kullanışlı ürün ama çok uzun sürüyordu şarj olması. Ama yinede açıkçası tek tablet yerine ikisi bir arada daha mantıklı. Çünkü en azından istediğinde klavyeli istediğinde klavyesiz zaten tablet. Ayrıca ben 499 TL almıştım, altın gibi değerlenmiş meret.

Şarj dolma süresi benim için sorun değil. Ancak kullanım süresi benim için önemli. Şarjı nasıldır? Bir de gerçekten görüldüğü gibi pratik mi? Söylediğim uygulamaları takılmadan açabilir mi?

Şarj dolma süresi benim için sorun değil. Ancak kullanım süresi benim için önemli. Şarjı nasıldır? Bir de gerçekten görüldüğü gibi pratik mi? Söylediğim uygulamaları takılmadan açabilir mi?
720P hiç durmadan ekran kısık ışıkta iken 5 saat film izletiyordu. Chrome çok sekme açmayacaksan zaten sorun olmaz. RAM 2 GB. Ayrıca Z3735F ofis uygulamaları için bence yeter. Günlük kullanım içinde ideal. İşlemcinin daha üst modelleri çıktı ama idare eder. Tek sorunu 32 GB hafıza. Malum Windows güncellemeler ile bitirir. Açıkçası çok uzun zaman oldu yeğenime vereli hala oynuyor çocuk. Şarjı yarım saat gidiyor falan herhalde şimdi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı