2TB HDD öneri

Bütçe
1000~

Paytac

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Farketmiyoe
Anakart
PRIME B660M-A
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarım için 2TB HDD arıyorum. Amazon indirimleri varken alayım diyorum. Beni uzun süre üzmeyecek hard disk önerirseniz sevinirim.(2-3 sene falan)

Son düzenleme:
1 yıldır 1tb olanını kullanıyorum.
Herhangi bir problem ile karşılaşmadım ve bu yüzden de tavsiye de bulundum.
Siz de problem çıktı diye ürün kötü olmaz.
Ben de ürün problemsiz ise problemsiz olmaz.
Elektronik ürün tamamen şans işi.
Wd aldı ve problemler ile karşılaştı diyelim , o zaman ne yapacak ya da ne diyeceksiniz ?

Yine de riske değmez.

WD Blue kullananların çoğu memnun hocam çok az bir kötü gelen kısım var Barracuda'lar gördüklerim dahilinde çoğu şikayetçi.

Bu konuda detaylı bir şekilde anlatılıyor.

Okuma yazman vardır diye tahmin ediyorum !
Ben 1 yıldır bu cihazı kullanıyorum ve 1 kez olsun bana sıkıntı yaşatmadı ve gayet de memnunum.
İnsan aktif bir şekilde kullandığını ve gerçekten memnun olduğu ürünü tavsiye etmeli dimi ?
Ben de bunu yapıyorum.
Umarım idrak edebiliyorsundur

Teknoloji şans işidir size iyi gelir başkasına bozuk gelir bunu kimse bilemez ama görülene göre Barracuda kullananların çoğu memnun değil siz bu çoğunun içinde olmayabilirsiniz.

Burada dediğiniz ile kendiniz ile çelişiyorsunuz.
Siz de problem çıktı diye ürün kötü olmaz.
Ben de ürün problemsiz ise problemsiz olmaz.
Burada kendiniz demişsiniz, sizde sorun çıkmaması bir ürünü sorunsuz kılmaz. Üstte attığım konuda zaten neden alınmaması gerektiği detaylı bir şekilde anlatılmış ancak siz halen bu yorumda bulunuyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…