2TB M.2 SSD önerisi

Bütçe
5000

swafroyal

Centipat
Daha fazla  
Anakart
B550 GAMING X V2
Merhaba öncelikle burada yeniyim, herkesin tecrübesini vs daha önce duymuştum, B550 Gaming X V2 anakart kullanmaktayım herhangi bir hafıza sınırı var mı bilmiyorum ama 2TB okuma yazma hızı yüksek bir M.2 SSD arıyorum çok fazla oyun oynuyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler ilgilenen dostlara.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim attığım Dram içermiyor ama bu hızlarda bi ssd'de dram'siz olsa bile çok bir performans kaybın olmaz sadece Dram içeren bir model için biraz daha bütçe arttırman gerekli.

Geri dönüşleriniz için teşekkür ederim bu markaları ilk defa görüyorum Samsung Kingston gibi modellerden daha mı iyi? Ve ne kadar daha arttırmam lazım mesela önerir misiniz?
Benim attığım Dram içermiyor ama bu hızlarda bi ssd'de dram'siz olsa bile çok bir performans kaybın olmaz sadece Dram içeren bir model için biraz daha bütçe arttırman gerekli.

Verebileceğim bir fark aslında çok daha iyi gözüküyor epey üzerinden baktığımda.

Geri dönüşleriniz için teşekkür ederim bu markaları ilk defa görüyorum Samsung Kingston gibi modellerden daha mı iyi? Ve ne kadar daha arttırmam lazım mesela önerir misiniz?
Marka değil, model bazında bakmak gerekli. Bu bütçe için Samsung ve kingston'un kaliteli modelleri yok.
Kioxia=Toshiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…