2TB SATA SSD önerisi

Bütçe
9000

Necmi22

Hectopat
Daha fazla  
Anakart
msi b550m pro
Merhaba 2 TB SATA SSD almak istiyorum birkaç sorum var 1. sorum bundan once USB ile baglanılan hard disk almıstım ve Online oyunlar cok gec acılıyordu bu SATA diskte boyle seyler olur mu ve 2. sorum mesela anakarta M.2 SSD takmak icin M.2 slotu var mı diye bakıyoruz ya bunda da oyle bir şey var mı acaba?
Buldugum modeller bunlar hangisi en iyisidir oyun indirmek vb icin ve uyumluluk sorunu çıkar mı?

Merhaba 2 TB SATA SSD almak istiyorum birkaç sorum var 1. sorum bundan once USB ile baglanılan hard disk almıstım ve Online oyunlar cok gec acılıyordu bu SATA diskte boyle seyler olur mu ve 2. sorum mesela anakarta M.2 SSD takmak icin M.2 slotu var mı diye bakıyoruz ya bunda da oyle bir şey var mı acaba?
Buldugum modeller bunlar hangisi en iyisidir oyun indirmek vb icin ve uyumluluk sorunu çıkar mı?

Hocam anakartınızda M.2 desteği var. 1 TB yetecekse aşağıdakini alabilirsiniz.

M.2 niye almıyorsun.

Hocam bütçeniz güzel, neden direk m2 almıyorsunuz?

SSD önermeyeceğim fakat eğer Samsung SATA SSD alırsan güvenilir bir yerden al ben Trendyol üzerinde almıştım ve sahte çıkmıştı yetkili satıcılardan almanı öneririm.

M.2 niye almıyorsun.

M.2 slotu bir tane var kartta.

Hocam anakartınızda M.2 desteği var. 1 TB yetecekse aşağıdakini alabilirsiniz.

Hocam intten bakdıgımda 1 tane slot gozukuyordu ondan almayacagım M.2 1 slot oldugu icin

Attıklarımdan hangisini onerirsiniz.

2 tane varmıs sanırım :D

MSI Pro B550M-P bu sanırım ekran kartım​

1692728240362.png

2 taneyse M.2 alacagım.

Son düzenleme:
M.2 slotu bir tane var kartta.

Hocam intten bakdıgımda 1 tane slot gozukuyordu ondan almayacagım M.2 1 slot oldugu icin

Attıklarımdan hangisini onerirsiniz.

2 tane varmıs sanırım :D

MSI Pro B550M-P bu sanırım ekran kartım​

Eki Görüntüle 1913195

2 taneyse M.2 alacagım.
Ben Gigabyte B550 M DS3H kullanıyorum. Bende 2 tane var, büyük ihtimal sizde de öyledir. Kasayı açıp bi bakın isterseniz.

Anakartınız bu ise bir tane slot var maalesef.

Ben Gigabyte B550 m DS3H kullanıyorum. Bende 2 tane var, büyük ihtimal sizde de öyledir. Kasayı açıp bir bakın isterseniz.

Anakartınız bu ise bir tane slot var maalesef.

Bu maalesef.
Attıgım SSD'lerden önerebileceğiniz var mı acaba?

4 bine SSD vebir 4 bine daha anakartmı alsam acaba.

Cok kararsız kaldım siz ne önerirsiniz?

Bu maalesef.
Attıgım SSD'lerden önerebileceğiniz var mı acaba?
Ben olsam Samsung tercih ederdim. Bu sektörün lokomotifi odur benim için. Crucial da iyidir. Ama Sandisk ve Kingston modellerinde kronik sorunlar olabiliyor onlardan almak isterseniz mutlaka araştırın.

Ben olsam Samsung tercih ederdim. Bu sektörün lokomotifi odur benim için. Crucial da iyidir. Ama SanDisk ve Kingston modellerinde kronik sorunlar olabiliyor onlardan almak isterseniz mutlaka araştırın.

Tamamdır hocam teşekkür ederim bir sorum daha olacak M.2 ile SATA arasında kac saniye fark olur oyunu acarken.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı