Öncelikle merhaba herkese;
Sistemime geçen yaz 1TB SSD almıştım fakat görüldüğü üzere eski oyunlardan yeni oyunlara geçtiğim için oyunlarmin 100-150GB yer kaplamaya başladı ve SSD'im doldu.
2TB kapesteli SSD önerilerinizi bekliyorum.
(Anakartımdaki M.2 slotu dolu olduğu için ve adaptörlü bir şekilden kullanmayı verimsiz bulduğum için M.2 SSD kullanmayı düşünmüyorum)
Teşekkürler.
Edit: Bütçe 2500TL
Öncelikle merhaba herkese;
Sistemime geçen yaz 1TB SSD almıştım fakat görüldüğü üzere eski oyunlardan yeni oyunlara geçtiğim için oyunlarmin 100-150GB yer kaplamaya başladı ve SSD'im doldu.
2TB kapesteli SSD önerilerinizi bekliyorum.
(Anakartımdaki M.2 slotu dolu olduğu için ve adaptörlü bir şekilden kullanmayı verimsiz bulduğum için M.2 SSD kullanmayı düşünmüyorum)
Teşekkürler.
bütçemin neredeyse 2 katı 2tb m2 ler + bide 500 tl ye düzgün bi dönüştürücü alırsam baya pahalıya patlayacak bana zaten ve tam performansta kullanamayacağım ve windows için zaten bir m2 ssd'm var bu yüzden gerek görmüyorum m2 almayı
En ucuz Dahua C800A SSD-C800AS2TB SATA 3.0 2.5" 2 TB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dahua C800A SSD-C800AS2TB SATA 3.0 2.5" 2 TB SSD özelliklerini incele, 3.569,02 TL'den başlayan fırsatları yakala!