Fiyat performans 2TB SSD bakıyorum. Kingston KC3000 modeline bakıyorum sizce alınır mı? Yoksa o rakamlara daha iyisi var mı?
Anakartınız imzanızdaki MSI X570 ise rahatlıkla alabilirsiniz. İyi bir SSD'dir.Fiyat performans 2TB SSD bakıyorum. Kingston KC3000 modeline bakıyorum sizce alınır mı? Yoksa o rakamlara daha iyisi var mı?
Anakartınız imzanızdaki MSI X570 ise rahatlıkla alabilirsiniz. İyi bir SSD'dir.
Yüksek performanslı ve gördüğüm kadarıyla piyasadaki fiyatı da şu an çok iyi, alınır. WD SN850 ile birlikte çok tercih ediliyor.
Anakartın tek M.2 yuvasına PCIe 3.0 X4 desteği koymuş MSI. O yüzden alacağın KC3000 ve muadillerinde yaklaşık 3500 MB/s hız sınırına takılacaksın. Onun dışında bir sorun olmayacak. Ben olsam bu haliyle de alırım. Zaten kaliteli gen 3 SSD'lerle pek fiyat farkı yok. İleride sistem yükseltilir veya SSD başka sisteme taşınırsa tam hızla kullanma imkanı olur.Teşekkür ederim Ali bey. MSI Pro B550M-P gen3 anakart ile sorunsuz kullanabilir miyim?
Anakartın tek M.2 yuvasına PCIe 3.0 X4 desteği koymuş MSI. O yüzden alacağın KC3000 ve muadillerinde yaklaşık 3500 MB/s hız sınırına takılacaksın. Onun dışında bir sorun olmayacak. Ben olsam bu haliyle de alırım. Zaten kaliteli gen 3 SSD'lerle pek fiyat farkı yok. İleride sistem yükseltilir veya SSD başka sisteme taşınırsa tam hızla kullanma imkanı olur.
![]()
PRO B550M-P GEN3
To release AMD Ryzen AM4 processors, the PRO B550M-P GEN3 offers Core boost and DDR4 Boost. Equipped with Turbo M.2 and 1G LAN, it provides the access to the latest peripheral connectivity standards.www.msi.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.