2TB'ye kadar SSD önerisi

Bütçe
4.000 TL

ackermana

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Dizüstü: Hp Victus 15-fa1034nt

İşlemci
Intel® Core™ i5-13500H

Ekran Kartı
NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 6gb (Mobil)

Ram
16 GB DDR4-3200 MT/s (2 x 8 GB)

Depolama
512 GB PCIe® Gen4 NVMe™ M.2 SSD

Monitör
TUF Gaming VG27AQML1A 27-inç, QHD(2560x1440), 260Hz’e hız aşırtma (gerçek 240Hz), 1ms (GTG), 10-bit renk derinliği
Meslek
Bilişim Sistemleri Mühendisliği
SSD veya HDD modeli
KXG80ZNV512G KIOXIA
Anakart
8BB1 HP
Dostlarım selamlar,
Dizüstü bilgisayarımda artık depolama yeterli olmadığı için 1-2TB arası bir SSD takmak istiyorum. Ama çok kararsız kaldım.

Bilgisayarımda tek bir slot SSD yuvası varmış. Bu yüzden hangi modeli ya da hangi teknoloji olması gerektiğini bilmiyorum. Sadece uyumlu olsa yeter.

Victus Gaming Laptop 15-FA1034NT (7N9V3EA)
Dizüstünün modeli bu,

KXG80ZNV512G Kioxia.
Bu da şu anki takılı SSD modeli.

Ayrıca konu dışı bir de dizüstüme bir bakıp bana RAM yükseltip yükseltmemem gerektiğini söylerseniz çok memnun olurum. Belki 32 GB yapmak iyi olurdu, çünkü uzun süreler kullanmayı düşüyorum. Bazen %70 %80 kullanım oranları görebiliyorum RAM'lerimde. Ama Samsung'un RAM'leriymiş ve 2 yuva 8x8 olduğu için bilemedim hani bütçe olarak Samsung'un üstü bir model alabilir miyim diye, önerileriniz ve değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlarım selamlar,
Dizüstü bilgisayarımda artık depolama yeterli olmadığı için 1-2TB arası bir SSD takmak istiyorum. Ama çok kararsız kaldım.

Bilgisayarımda tek bir slot SSD yuvası varmış. Bu yüzden hangi modeli ya da hangi teknoloji olması gerektiğini bilmiyorum. Sadece uyumlu olsa yeter.

Victus Gaming laptop 15-FA1034NT (7N9v3EA)
Dizüstünün modeli bu,

KXG80ZNV512g Kioxia.
Bu da şu anki takılı SSD modeli.

Ayrıca konu dışı bir de dizüstüme bir bakıp bana RAM yükseltip yükseltmemem gerektiğini söylerseniz çok memnun olurum. Belki 32 GB yapmak iyi olurdu, çünkü uzun süreler kullanmayı düşüyorum. Bazen %70 %80 kullanım oranları görebiliyorum RAM'lerimde. Ama Samsung'un RAM'leriymiş ve 2 yuva 8x8 olduğu için bilemedim hani bütçe olarak Samsung'un üstü bir model alabilir miyim diye, önerileriniz ve değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Bu SSD'ye bakabilirsin. RAM takviyesi için ise bütçeye bağlı 32 GB yapılabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı