2x16 DDR4 3200MHz RAM önerisi

Arahama

Hectopat
Anakart
Asus A520M-C
İşlemci
Ryzen 5 5500
32 GB RAM almayı düşünüyorum, işlemcim Ryzen 5 5500 ve anakartım ASUS A520M-C. Bildiğim kadarıyla maksimum 3200MHz RAM kullanabiliyorum, ayrıca DDR5 geçişi yapmayı planlamıyorum çünkü buna bütçem yetmiyor. Günlük kullanımda daha rahat ettirir diye almak istiyorum.

İki adet Kingston RAM almayı düşünüyorum, ancak tekli almak Dual kit almaktan daha ucuza geliyor. Dual kit almanın bir avantajı var mı? Ayrıca bu fiyat aralığında daha iyi bir RAM öneriniz varsa, tavsiye ederseniz çok sevinirim.

32 GB RAM almayı düşünüyorum, işlemcim Ryzen 5 5500 ve anakartım ASUS A520M-C. Bildiğim kadarıyla maksimum 3200MHz RAM kullanabiliyorum, ayrıca DDR5 geçişi yapmayı planlamıyorum çünkü buna bütçem yetmiyor. Günlük kullanımda daha rahat ettirir diye almak istiyorum.

İki adet Kingston RAM almayı düşünüyorum, ancak tekli almak Dual kit almaktan daha ucuza geliyor. Dual kit almanın bir avantajı var mı? Ayrıca bu fiyat aralığında daha iyi bir RAM öneriniz varsa, tavsiye ederseniz çok sevinirim.

32 geçme sebebin nedir?

Biraz daha uyguna şöyle bir RAM alabilirsin.

Yorumlara baktım birisi sahte ürün demiş, satıcı ismi alfabilgisayar.

32 geçme sebebin nedir?

Çift monitöre geçtim, genelde single player oyunlar oynuyorum ve bazen yanda video ya da dizi izliyorum. Ayrıca bazen alt-tab yapıp başka şeyler yapmam gerekiyor. PC'de özellikle yeni oyunları oynarken RAM yetersiz kalıyor ve kullanım %90'ın üstüne çıkıyor. Sizce gereksiz mi?

Yorumlara baktım birisi sahte ürün demiş, satıcı ismi alfabilgisayar.

Çift monitöre geçtim, genelde Single Player oyunlar oynuyorum ve bazen yanda video ya da dizi izliyorum. Ayrıca bazen Alt Tab yapıp başka şeyler yapmam gerekiyor. PC'de özellikle yeni oyunları oynarken RAM yetersiz kalıyor ve kullanım %90'ın üstüne çıkıyor. Sizce gereksiz mi?

Yani aslında 16 GB hala standart diyebilirim. Senin gibi sorun yaşayana pek rastlamadım. Eğer performansa etki ediyorsa değiştirilebilir tabii. 24 de yeterli olur bu arada.

Yani aslında 16 GB hala standart diyebilirim. Senin gibi sorun yaşayana pek rastlamadım. Eğer performansa etki ediyorsa değiştirilebilir tabii. 24 de yeterli olur bu arada.

24 GB için anakartımda yer yok, sadece 2 slotum var. Ayrıca farklı boyutlu RAM takmak, 8 GB ve 16 GB'ı aynı anda kullanmak sisteme için kötü değil mi? Çift kanal RAM'i bozar diye duymuştum sanki.

24 GB için anakartımda yer yok, sadece 2 slotum var. Ayrıca farklı boyutlu RAM takmak, 8 GB ve 16 GB'ı aynı anda kullanmak sisteme için kötü değil mi? Çift kanal RAM'i bozar diye duymuştum sanki.

Uyumluysa sıkıntı olmaz diye biliyorum, pek bilgim yok aslında. Eğer performans kaybı varsa 32 alabilirsin.

Alfabilgisayar'dan alma. 24 GB yapma.

Güvenli satış yapan yerlere bakınca yine Kingston ile aynı fiyata geliyor aynı fiyat bandında hangisini tercih etmeliyim?

Güvenli satış yapan yerlere bakınca yine Kingston ile aynı fiyata geliyor aynı fiyat bandında hangisini tercih etmeliyim?

G.Skill'i al. 2x Single Kit almak asla bir seçenek olmamalı. Onun haricinde bunu da alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı