2x16 DDR5 RAM önerisi

Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem MSI RX 6800 Gaming Z Trio 16GB | Ryzen 5 7600 | 32 GB 6000MHz DDR5 Ram | Monitör Dell S2721DGFA 27" 2K 165hz IPS | Klavye Theory TH80 Pro | Mouse Razer Viper V3 Pro
Anakart
MSI PRO B650M A WIFI
Merhaba arkadaşlar. 2x16 DDR5 çok pahalı olmayan ama kalitesiz de olmayacak bir RAM arıyorum. RGB olursa sevinirim. Bir de 650W PSU kullanıyorum şu an 1x16 RAM kullanıyorum. 2 yapınca PSU yeter mi?

Epeyde en ucuz ve kaliteli ram bu. Piyasadaki ramlere göre uzun da değil. Kasan darsa ve hava soğutma kullanıyorsan fanın ramden dolayı cama değmesi gibi problemler yaşamazsın.

Epeyde en ucuz ve kaliteli ram bu. Piyasadaki ramlere göre uzun da değil. Kasan darsa ve hava soğutma kullanıyorsan fanın ramden dolayı cama değmesi gibi problemler yaşamazsın.
CL48 RAM şu bütçede tercih edilmez.

Epeyde en ucuz ve kaliteli ram bu. Piyasadaki ramlere göre uzunda değil. Kasan darsa ve hava soğutma kullanıyorsan fanın ramden dolayı cama değmesi gibi problemler yaşamazsın.
CL değeri fazlaymış ama.

CL48 RAM şu bütçede tercih edilmez.
Tam onu diyecektim hocam.

Bütçe nedir? PSU yeter fakat 1 tane 16GB önerisi mi istiyorsun 2 tane 16GB mı? Elindeki RAM'in modeli ne?
2x16 istiyorum elimdeki ram satılmıyor.

RGB istiyorum hocam.

Bütçe nedir? PSU yeter fakat 1 tane 16GB önerisi mi istiyorsun 2 tane 16GB mı? Elindeki RAM'in modeli ne?
Bütçe belirlemedim ama 5k diyebilirim galiba. Kaliteli olsun üzmesin değerleri iyi olsun yeter.

https://www.hepsiburada.com/xpg-lan...00mhz-cl30-gaming-oyuncu-ram-pm-HBC00004QLCKQ aynısının beyazı mı hocam bu? Beyaz kasa alma düşüncem var olmazsa bunu alabilirim.

Kingston Fury Beast 16GB 5600MHz CL40 DDR5 Ram bendeki ram bu şu an.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı