hylexy4 Femtopat Katılım 31 Mart 2025 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #1 Anakart = Gigabyte A520M-K V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX. İşlemci = Ryzen 5 5600X. Max 2500-3000 TL olacak şekilde düzgün güzel bir RAM önerir misiniz? Daha anakart ve işlemciyi almadım anakart iyi mi? Onu da söyler misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2025
Anakart = Gigabyte A520M-K V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX. İşlemci = Ryzen 5 5600X. Max 2500-3000 TL olacak şekilde düzgün güzel bir RAM önerir misiniz? Daha anakart ve işlemciyi almadım anakart iyi mi? Onu da söyler misiniz?
Squbi Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 302 Çözümler 1 2 Nisan 2025 #2 B serisi anakart oneririm 5600X'e OC hoş olur.
hylexy4 Femtopat Katılım 31 Mart 2025 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #3 Squbi dedi: B serisi anakart oneririm 5600X'e OC hoş olur. Genişletmek için tıkla... B serisinden hangisini önerirsiniz?
Squbi dedi: B serisi anakart oneririm 5600X'e OC hoş olur. Genişletmek için tıkla... B serisinden hangisini önerirsiniz?
Squbi Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 302 Çözümler 1 2 Nisan 2025 #4 hylexy4 dedi: B serisinden hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Bütçen nedir anakart için.
hylexy4 dedi: B serisinden hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Bütçen nedir anakart için.
hylexy4 Femtopat Katılım 31 Mart 2025 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #5 Squbi dedi: Bütçen nedir anakart için. Genişletmek için tıkla... Bütçem 3000 o fiyata gelmezse üstüne koyarım
Squbi dedi: Bütçen nedir anakart için. Genişletmek için tıkla... Bütçem 3000 o fiyata gelmezse üstüne koyarım
hylexy4 Femtopat Katılım 31 Mart 2025 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #7 Squbi dedi: B550mk Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam gerçekten iyidir değil mi? Pişman olmak istemiyorum da hylexy4 dedi: Sağolun hocam gerçekten iyidir değil mi? Pişman olmak istemiyorum da Genişletmek için tıkla... B serisi A serisinden iyidir değil mi?
Squbi dedi: B550mk Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam gerçekten iyidir değil mi? Pişman olmak istemiyorum da hylexy4 dedi: Sağolun hocam gerçekten iyidir değil mi? Pişman olmak istemiyorum da Genişletmek için tıkla... B serisi A serisinden iyidir değil mi?
Squbi Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 302 Çözümler 1 2 Nisan 2025 #8 hylexy4 dedi: Sağ olun hocam gerçekten iyidir değil mi? Pişman olmak istemiyorum da. Genişletmek için tıkla... Pişman olunacak bir şey yok hocam. Üzüleceğin tek konu Bluetooth ve Wi-Fi yok anakartta onun haricinde beklediğin çoğu şey mevcut. hylexy4 dedi: B serisi a serisinden iyidir değil mi? Genişletmek için tıkla... Pek farkları yok sadece b serisi overclock yapabiliyor.
hylexy4 dedi: Sağ olun hocam gerçekten iyidir değil mi? Pişman olmak istemiyorum da. Genişletmek için tıkla... Pişman olunacak bir şey yok hocam. Üzüleceğin tek konu Bluetooth ve Wi-Fi yok anakartta onun haricinde beklediğin çoğu şey mevcut. hylexy4 dedi: B serisi a serisinden iyidir değil mi? Genişletmek için tıkla... Pek farkları yok sadece b serisi overclock yapabiliyor.
hylexy4 Femtopat Katılım 31 Mart 2025 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #9 Squbi dedi: Pişman olunacak bir şey yok hocam. Üzüleceğin tek konu Bluetooth ve Wi-Fi yok anakartta onun haricinde beklediğin çoğu şey mevcut. Pek farkları yok sadece b serisi overclock yapabiliyor. Genişletmek için tıkla... Son kez soracağım ASUS'ta Bluetooth ve Wi-Fi var mıdır ve Wi-Fi ve Bluetooth önemli mi anakart için? Tekrardan teşekkür ederim yardımınız için.
Squbi dedi: Pişman olunacak bir şey yok hocam. Üzüleceğin tek konu Bluetooth ve Wi-Fi yok anakartta onun haricinde beklediğin çoğu şey mevcut. Pek farkları yok sadece b serisi overclock yapabiliyor. Genişletmek için tıkla... Son kez soracağım ASUS'ta Bluetooth ve Wi-Fi var mıdır ve Wi-Fi ve Bluetooth önemli mi anakart için? Tekrardan teşekkür ederim yardımınız için.
Squbi Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 302 Çözümler 1 2 Nisan 2025 #10 hylexy4 dedi: Son kez soracağım ASUS'ta Bluetooth ve Wi-Fi var mıdır ve Wi-Fi ve Bluetooth önemli mi anakart için? Tekrardan teşekkür ederim yardımınız için. Genişletmek için tıkla... ASUS'un hangi anakartın da var mıdır? Wi-Fi olmaz ise Ethernet kablosu çekersin. Bluetooth olmaz ise Bluetooth'lu kulaklıgın var ise bağlayamazsın bilgisayara. USB'li Bluetooth alıcılar var onlardan alabilirsin.
hylexy4 dedi: Son kez soracağım ASUS'ta Bluetooth ve Wi-Fi var mıdır ve Wi-Fi ve Bluetooth önemli mi anakart için? Tekrardan teşekkür ederim yardımınız için. Genişletmek için tıkla... ASUS'un hangi anakartın da var mıdır? Wi-Fi olmaz ise Ethernet kablosu çekersin. Bluetooth olmaz ise Bluetooth'lu kulaklıgın var ise bağlayamazsın bilgisayara. USB'li Bluetooth alıcılar var onlardan alabilirsin.