xwa Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.528 Çözümler 36 25 Ağustos 2023 #11 Miraç Gürbüz dedi: Dediğim gibi eşit frekanslar ve gecikme değerlerine sahip olaan her RAM stabil çalışır onun dışında farklı değerlere sahip RAM varsa tek sorununu ondan yaşayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, hepsi aynı değerlere sahip yanlış bilmiyorsam henüz takmadım bir problem yaşamaktan korktuğumdan. Shimada Sensei dedi: RAM yetersizligi yasiyorsan performans artisi saglar tabi. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda çok yaşıyorum...
Miraç Gürbüz dedi: Dediğim gibi eşit frekanslar ve gecikme değerlerine sahip olaan her RAM stabil çalışır onun dışında farklı değerlere sahip RAM varsa tek sorununu ondan yaşayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, hepsi aynı değerlere sahip yanlış bilmiyorsam henüz takmadım bir problem yaşamaktan korktuğumdan. Shimada Sensei dedi: RAM yetersizligi yasiyorsan performans artisi saglar tabi. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda çok yaşıyorum...
Miraç Gürbüz Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 3.880 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #12 xwa dedi: Teşekkürler hocam, hepsi aynı değerlere sahip yanlış bilmiyorsam henüz takmadım bir problem yaşamaktan korktuğumdan. Oyunlarda çok yaşıyorum... Genişletmek için tıkla... Sistemini patlatmaz merak etme bir sorun fark edersen çıkartırsın en fazla.
xwa dedi: Teşekkürler hocam, hepsi aynı değerlere sahip yanlış bilmiyorsam henüz takmadım bir problem yaşamaktan korktuğumdan. Oyunlarda çok yaşıyorum... Genişletmek için tıkla... Sistemini patlatmaz merak etme bir sorun fark edersen çıkartırsın en fazla.