@SypeR Ddr4 sistem için Quad Channel mecburiyeti yok değil mi? Yani 2x4 olarak sistemi toplayabilir miyim?
Eğer Quad zorunluluğu varsa bütçeyi aşıyor. Arkadaş bahsetmiş ama emin olmak istiyorum.
@SypeR Ddr4 sistem için quad channel mecburiyeti yok değilmi? Yani 2x4 olarak sistemi toplayabilirmiyim?
Eğer quad zorunluluğu varsa butçeyi aşıyor.
Arkadaş bahsetmiş ama emin olmak istiyorum.
@Sasha UKR biliyorum ama ıdaretenlık bır ekran kartı almak ıcın mecburen bu sekılde yapacağım. Malum 5820k da tumlesık gpu yok.
Bir kaç ay sonra bir tane daha 2x4 alarak quad yapacağım.
@Sasha UKR biliyorum ama ıdaretenlık bır ekran kartı almak ıcın mecburen bu sekılde yapacağım. Malum 5820k da tumlesık gpu yok.
Bir kaç ay sonra bir tane daha 2x4 alarak quad yapacağım.
@Sasha UKR msi gtx 750 ti almayı dusunuyorum temiz 2. el dahi olur , 400 tl üzerine çıkmak istemiyorum.
Sıfırda olabılır ama bütçeyi sınırlamasın normal bir soğutucu alabileyim en azından
Aynı ramlerden tek tek alarakta Quad yapabilirsiniz. Quad yada dual seçenekleri birbirlerinin aynı frekans gecikme vs değerlerine sahip olma durumudur. Aynı marka ve modelden tek tek 4 adet de toplayabilirsiniz. Quad satılanlar sizin için, 4 'ünü aynı pakete koymalarından ibarettir.
@Sasha UKR Tekrar rahatsız ediyorum seni kusuruma bakma.
DDR4 sistemde 4x2 ram performansı ıle 4x4 performansı arasında ne kadar bır fark olabılır acaba?
Oyunlarda ve normal kullanımda hissedilmeyecek bir fark ise 4x4'ü daha ileri ki tarihlere atacağım.