Buyur.
Bellek tanımlamayı kullandım herhangi bir sorun yok Windows'u sıfırdan kurdum ve güncel herhangi bir sürücü sıkıntısı yok güvenli modda başlatınca da aynı sorun var bende BIOS ile alakalı olduğunu düşünüyorum ancak başka bir çözüm yolu yok mudur?
Ayrıca laptopta BIOS pili var mı bilmiyorum.

Evet hocam sorun hala devam ediyorsa, BIOS ile ilgili bir sorun olma ihtimali yüksek.
BIOS ile ilgili alternatif çözümler:
Harici BIOS kartı satın almak: Bu, BIOS ayarlarına erişmenin en garantili yollarından biridir.
Anakart jumper'ı kullanmak: Kullanım kılavuzuna bakarak BIOS sıfırlama jumper'ı olup olmadığını ve nasıl kullanılacağını kontrol edin.
CMOS pili çıkarmak: CMOS pili çıkarıp birkaç dakika bekledikten sonra tekrar takmak BIOS ayarlarını sıfırlayabilir. Bu işlem BIOS ayarlarına girebilmenizi sağlayabilir.
BIOS pilini bulmak için:
Laptopunuzu kapatın ve fişini çekin.
Laptopunuzu ters çevirin ve pil yuvasını bulun.
Pil yuvasını açın ve pili çıkarın.
BIOS pilini değiştirmek için:
Yeni bir BIOS pili satın alın. Pilin, eski pilinizle aynı voltaja ve modele sahip olduğundan emin olun.
Yeni pili pil yuvasına takın.
Pil yuvasını kapatın.
Laptopunuzu fişe takın ve açın.
BIOS pilini değiştirdikten sonra:
BIOS ayarlarına girin.
Tarih ve saati ayarlayın.
BIOS ayarlarını kaydedin ve çıkın.
Ek çözümler:
Anakart Üzerindeki Reset Butonu: Bazı anakartlarda BIOS ayarlarını sıfırlamak için bir reset butonu bulunur. Kullanım kılavuzuna bakarak bu butonun yerini ve nasıl kullanılacağını öğrenin.
Anakart üreticisinin web sitesinden en son BIOS güncellemesini indirip USB ile yükleyin.