2x8 RAM vs 2x16 GB RAM

Öncelikle 16gb lık ram tek olarak takılıyosa alındığı dönemde 2x8gb ramle alınmaması büyük bir hata! hata yapmaktan çekinmeyen insan hep yapar zaten yapar düzeltir yine yapar arkadşın dedği gibi zaten 32gb ram yapacaktın sadece onay bekledin

Öncelikle 16 GB'lık RAM tek olarak takılıyorsa alındığı dönemde 2x8GB RAM'le alınmaması büyük bir hata! Hata yapmaktan çekinmeyen insan hep yapar zaten yapar düzeltir yine yapar arkadşın dedği gibi zaten 32 GB RAM yapacaktın sadece onay bekledin.

Ben bilgisayarı aldığımda çift kanal RAM tek kanal RAM olaylarını bilmiyordum. İnsanlar doğduklarından itaberen bilmiyor maalesef böyle bilgileri. Ve ben o zamanki piyasaya göre uygundu PC bende aldım. Bende sorumda çift kanal yapmak istediğimi ve 2adet 8 GB RAM alıp diğerini satmakla uğraşayim mi yoksa 1 adet 16 GB rammı alayım diye sordum zaten sormamın sebebi insanların fikirlerini almak. Eğer çift kanal RAM yapmam bir farklılık yaratmayacaksa bence çift kanal yapmayın vs. demeniz yeterli ya da 2 adet 8 al ileride işine yarar hem de 2 adet 16 GB'den daha iyidir gibi cevaplar vermeniz yeterli gelip burada benim sistemim konuşuluyor (konuyla alakası yok benim sorduğum farklı bir konu). Gelip burada sen zaten onay bekliyorsun vs. yazmanız daha komik bence. Herkes psikolog olmuş😂

Bu konu burada kapanır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı